TREZOR VOLGA DOO

TREZOR VOLGA DOO
3.75 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

DIREKCIJA

Tel/fax: +381.11.4059 008
Tel: +381.11.3809 055

e-mail:
info@volga.rs
natasa@volga.rs


SEKTOR PRODAJE

Tel/fax: +381.11.2446 970
Tel: +381.11.4059 007

e-mail:
ivan.lekic@volga.rs   
dalibor.lezaja@volga.rs
ana.rajevac@volga.rs
dragomir.markovic@volga.rs
marko.kovacevic@volga.rs
branimir.djurdjevic@volga.rs

PROIZVODI:

Zaštitna oprema

- Zaštita nogu

- Zaštita ruku

- Zaštita tela

- Zaštita glave

- Zaštitna oprema za radove na visini

Protivpožarna oprema

- Ventili

- Ključevi

- Mlaznice

- Vatrogasna creva

- Hidrantska oprema

- Vatrogasni aparati

- Vatrogasna armatura

- Vatrogasna lična oprema

- Kutije za vatrogasne aparate

Zaštita životne sredine

- Sorbenti

- Ekološke palete

- Vatrootporni ormari

- Sistemi za pretakanje tečnosti

- Industrijski tuševi i stanice za ispiranje očiju

Vojno policijska oprema

- Peli

- Haix

- Naočare

- Leatherman

- Aktivni antifoni i komunikatori

 

 

Preduzeće Trezor Volga osnovano je u 1992. godine u Beogradu . Prvih godina od osnivanja bazna delatnost preduzeća bila je distribucija sredstava protivpožarne zaštite čime smo stekli zavidan nivo prepoznatljivosti i konkurentnosti na tržištu.

Ideja da se program zaštite proširi na oblast zaštite na radu sazrela je 1998. godine.

Stalnim ulaganjima u razvoj poslovanja, kontinuiranim sprovođenjem i unapređenjem kvaliteta pruženih usluga, stručnom i profesionalnom obukom kadrova u saradnji sa menadžerima najpoznatijih svetskih kompanija iz domena zaštite i bezbednosti, trudimo se da u potpunosti obezbedimo zadovoljstvo poslovnih partnera, kao i potpunu zaštitu krajnjih korisnika.

Od sredine 2009. godine pored navedenih programa u našoj ponudi nalaze se i sredstva za zaštitu životne sredine odnosno ekološku zaštitu.

Odabirom najkvalitetnijih inostranih partnera , kao i stalnim praćenjem i uvođenjem svetskih inovacija na polju zaštite i bezbednosti ulažemo u budućnost preduzeća kao prepoznatljivog brenda na domaćem tržištu.

Tokom godina uspešnog poslovanja postali smo zastupnici i distributeri sledećih kompanija:

DuPont, 3M (East) AG, Ansell, MSA Auer, Lemaitre, Peli, Sioen, Haix, Leatherman, Delta Plus, Protecta, Weldas, Scholler, Justrite, Jonesco, Tilsatec, Hughes Safety Showers, Cofra, Tilsatec.

Implementacijom Sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, stalnim unapređenjem njegove efikasnosti nastojimo da se poslovna politika preduzeća dosledno sprovodi i rezultira potpunim zadovoljstvom klijenta kao krajnjim ciljem.

Svojim višegodišnjim prisustvom na tržištu, iskustvom u proceni i analizi potreba i zahteva korisnika, stručnom osposobljenošću kadrova i profesionalnim savetom,kao i kvalitetom proizvoda u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu i udovoljimo i najkompleksnijim zahtevima tržišta.

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju i odabiru sigurnog i pouzdanog partnera u zajedničkom nastojanju da osiguramo najviši stepen zaštite i bezbednosti svih zaposlenih.

 

Mapa