NEOFLEX DOO VALJEVO

NEOFLEX DOO VALJEVO
4.8 zvezdica od 10 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Milivoja Radosavljevića 41
  14000 Valjevo
  Srbija
 • Telefon: +381 14 246 841
 • Mobilni: +381 64 195 61 60
 • Mobilni: +381 60 155 46 00
 • Pošalji e-mail
 • Radno vreme Trenutno otvoreno

  Ponedeljak 08:00 - 19:00
  Utorak 08:00 - 19:00
  Sreda 08:00 - 19:00
  Četvrtak 08:00 - 19:00
  Petak 08:00 - 19:00
  Subota 08:00 - 14:00

samolepljive-trake-neoflex

 

Kompanija Neoflex doo iz Valjeva proizvodi razne samolepljive trake namenjene za suvu gradnju, pakovanje i zaštitu proizvoda, kao i druge praktične primene.

 

 

Kao jedan od najvećih proizvođača samolepljivih traka, Neoflex doo u svom bogatom asortimanu proizvoda nudi standardne samolepljive trake za različite namene, ali i van standardne samolepljive i lepljive trake, koje možete poručiti prema vašim zahtevima u dimenzijama i bojama koje su vam potrebne, a moguća je i štampa vašeg logotipa.


Bandaž trake

bandaz-traka-neoflex

 

Bandaž trake za horizontalne (UW) i ivične (UD) profile koriste se kao zaptivne trake za termo i zvučnu izolaciju za suvu gradnju. Bandaž trake za UW i UD profile koje su u ponudi kompanije Neoflex doo, postavljaju se na spojevima horizontalnih (UW) profila sa podom i na spojevima ivičnih (UD) profila sa gipsanim zidom.

Ova vrsta bandaž trake apsorbuje manje neravnine na zidu i konstrukciji, i poboljšava akustične osobine gips – karton zidova.

Traka za dihtovanje metalnih profila se sastoji od belog dela od ekspandiranog polietilena 25, 30, 35, 50 i 75 mm i lepljivog dela u vidu hotmelt lepka sa pokrivnom silikoniziranom folijom.

Standardne debljine belog zaptivnog dela ove samolepljive bandaž trake su 2 ili 3 mm, dok je dužina 20m, 25m i 30m.

 

Papirna bandaž traka

papirna-bandaz-traka-trenn-fix-neoflex

 

Papirna bandaž traka je vrsta samolepljive bandaž trake koja se koristi prilikom postavljanja gips-kartom pregradnih zidova i spuštenih plafona, kako bi se sprečilo nastajanje pukotina na spojevima između samih ploča, zidova ili zidova i plafona. Trenn-fix papirna bandaž traka koja je u ponudi kompanije Neoflex doo, pravi klizajući spoj između pregradnog zida i drugih površina kao što su drvo, beton, siporeks, i rešava estetske i funkcionalne probleme stvaranja pukotina na spojevima.

Papirna bandaž traka Trenn-fix sadrži kvalitetan silikonizirani papir sa samolepljivim delom u širini od 10mm koji ide ispod gips ploče. Širina samog silikoniziranog papira je 65mm kako bi pružio zaštitu i sprečio nepoželjno prljanje. 

Papirna bandaž traka Trenn-fix se lako postavlja na zid do profila za suvu gradnju, a zatim se na par milimetara do trake postavlja gips ploča. Spoj se ispunjava akrilnom ispunom ili masom za fugne, a višak trake na spoju se odseca.

 

Obostrano lepljive trake

obostrano-lepljive-trake-neoflex

 

Obostrano lepljive trake su vrsta samolepljive trake koja se često naziva i koristi za:

 • zaštitu prilikom bojenja, farbanja i drugih građevinskih radova,
 • fiksiranje tepiha,
 • fiksiranje ogledala,
 • fiksiranje rama za sliku, itd.

Obostrano lepljive trake koje su u ponudi kompanije Neoflex doo, sadrže tri elementa, kao što su: 

 • nosač lepka, 
 • zaštitna pokrivna silikonska folija i 
 • lepak. 

Neoflex-ove dupleks trake sadrže čvrst tvrdo presovan papir obrađen silikonom sa obe strane, a prema zahtevu mogu se koristiti i razne druge vrste silikoniziranih folija, koje služe za razdvajanje namotaja lepka jedan od drugog. 

Prema zahtevu naručioca kod obostrano lepljive trake razdvajajuća folija može biti štampana kao vid reklame.

Pokrivna folija za Neoflex-ove dupleks trake može biti: žuta, jarko žuta, bela ili prama zahtevu korisnika.

 

Samolepljiva sunđerasta traka

samolepljiva-sundjerasta-traka-d-tape-neoflex

 

Samolepljiva sunđerasta traka je vrsta samolepljive trake koja se koristi za dihtovanje. Samolepljiva sunđerasta traka, koja je u ponudi kompanije Neoflex doo poznata je pod nazivom "Specijal" ili "S traka", a najčešće se koristi za:
dihotvanje klima tunela,
zaptivanje gipskarton konstrukcija u okviru suve gradnje.

Samolepljiva sunđerasta traka je veoma elastična, odlična je za dihotvanje i zvučnu izolaciju, a kod suve gradnje uklanja manje neravnina na podlogama.

Ova specijalna traka sa folijom sadrži tri elementa, kao što su:

 • prozirna silikonska folija,
 • polietilenski nosač, 
 • nanos lepka.

Samolepljiva sunđerasta traka sadrži prozirnu silikonsku foliju, koja sjedinjena sa nosačem i ostaje na njemu radi lakše i bolje aplikacije i zaštite.

Neoflex-ova samolepljiva sunđerasta traka se proizvodi uglavnom u sivoj boji, kao i u beloj boji. 
Standardna debljina ove samplepljive sunđeraste trake su:  2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm i 8 mm. 
Standardne širine ove samolepljive trake sa sunđerom su: 30 mm, 50 mm, 70 mm i 95 mm, a moguće je poručiti i bilo koju širinu od 10 mm do 500 mm.
Standardne dužine samplepljive sunđeraste trake su: 25 m i 30 m a moguće je naručiti i dužine prema zahtevu.

 

PE dihtung traka

pe-dihtung-traka-neoflex

 

PE dihtung traka je vrsta sunđeraste trake za dihtovanje koja se proizvodi od ekspandiranog polietilena (EPE). PE dihtung traka, koja je u ponudi kompanije Neoflex doo koristi se za dihtovanje između tvrdih površina, kao što su: drvo, metal, plastika i staklo.

PE dihtung traka pruža odličnu termo, zvučnu  i hidro izolaciju, a koristi se i da ublaži udarce i oštećenja između površina. Proizvode se od polietilenskog sunđerastog materijala koji ima specifičnu težinu oko 35kg po m³.

PE dihtung trake su otporne na razne hemikalije i imaju odličnu moć prijanjanja pod pritiskom. S obzirom da su netoksične, koriste se i za pakovanje hrane.


Samolepljiva filc traka

samolepljiva-sundjerasta-traka-d-tape-neoflex

 

Samolepljiva filc traka je zaptivna dihtung traka koja se koristi za termo i zvučnu izolaciju pregradnih zidova. Ova dihtung traka za gips olakšava postavljanje gipsanih ploča prilikom suve gradnje. Pre finalnog fiksiranja, ova samolepljiva filc traka već delimično fiksira gipsani profil.

Takođe, ova samolepljiva filc traka koja je u ponudi kompanije Neoflex doo, koristi se i kao izolacija za cevi (vodovodne cevi, cevi za grejanje, kanalizacione cevi).

Samolepljiva filc traka je bandaž traka za gips koja u sebi sadrži: 
100% poliester filc, presovan toplotom, sa određenim procentom recikliranih vlakana,
gramaža filca od 350g/m2 pri nazivnoj debljini od 3mm,
lepak na bazi sintetičkog kaučuka (HotMelt) internacionalnog proizvođača Henkel. 

Standardne širine samolepljive filc trake su 25mm, 43mm, 68mm i 93mm, dok je standardna dužina ove vrste traka 20m. Pored standardnih dimenzija, postoji mogućnost konfekcioniranja prema zahtevu.

Samolepljiva filc traka je 100% reciklažna.


Samolepljiva sunđerasta guma

Samolepljiva sunđerasta guma je penasta guma koja se koristi za dihtovanje i zaštitu od vode. S obzirom da je otporna na toplotu, hladnoću, ozon, UV zračenje, samolepljiva sunđerasta guma se primenjuje za hidroizolaciju i u spoljnim uslovima. 

Najčešće samolepljiva sunđerasta guma se koristi kao dihtung za sudoperu, a može se koristiti i kao podloga za stajanje kao izolator od električne struje.

U ponudi su:

 • Samolepljiva sunđerasta guma u tablama i rolnama,
 • Samoljepljive sunđaraste trake od EPDM-a.

 

Trenn fix papirna traka za gips ploče

trenn-fix-papirna-traka-za-gips-ploce

Trenn fix papirna traka za gips ploče se koristi za savršenu ugradnju pregradnih zidova i spuštenih plafona, kako se ne bi stvarale pukotine na spojevima između zidova ili zida i plafona. 

Trenn fix traka se sastoji od silikoniziranog papira širine 65 mm, koja se postavlja ispod gips ploče i samolepljivog dela trake u širini od 10 mm, koji se postavlja na zid do profila, preko koga se postavlja gips ploča, a zatim akrilna ispuna ili masa za fugne.

 

 

Mapa