TEHNOGAMA DOO

TEHNOGAMA DOO
5 zvezdica od 9 glasova

Kontakt

Tehnogama d.o.o. osnovana je 2008 godine u Beogradu i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja.

 


Sedište privrednog društva Tehnogama je od 2018. godine u industrijskoj zoni u Šimanovcima, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Beograda, sa izvrsnom vezom za brži dolazak do svih krajeva Srbije.

Od maja 2016. Tehnogama zvanično posluje i u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Bulevar 13. jula bb, Nikšiću.

Osnovna delatnost ovog privrednog društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Prodajni program zaokružuje snabdevanje komprimovanog vazduha, od samog izvora (kompresora), preko tretmana komprimovanog vazduha, kao i njegove distribucije do potrošača.
 
Prodajni program Tehnogama čine:

 

Vijčani i klipni industrijski kompresori za vazduh

U prodajnom programu su vijčani i klipni industrijski kompresori za vazduh BOGE KOMPRESSOREN (Nemačka), vijčani i klipni vazdušni kompresori marke Boge i uopšte oprema za proizvodnju i tretman komprimovanog vazduha.

vijcani-kompresor-boge-c-2-l-od-11-do-15-kw-tehnogama vijcani-kompresor-boge-s-serija-snaga-od-75-do-110-kw-tehnogama

 

BOGE Booster je savršeno rešenje za veoma visoke pritiske pražnjenja. Ovaj klipni kopresor je idealan za industrijsku upotrebu jer koristi prethodno komprimovani, obrađeni vazduh iz postojeće mreže ili kompresora niskog pritiska, koji se zatim kompresuju od željenog višeg pritiska pražnjenja do 40 bara.

klipni-kompresor-boge-booster-tehnogama

Bez obzira da li su uljani ili bez ulja – ovi klipni kompresori nude impresivne preformanse, uključujući i česte promene opterećenja i neprekidni rad. Pogodnosti ove vrste kompresora zaokružuje pouzdanost i dug radni vek, prilagodljivost zahtevima, jednostavno održavanje i odličan kvalitet. Namenjeni su za kontinuirani rad ili česte promene opterećenja, kao i za pritisak između 8 – 40 bara. 

kompresor-boge-tehnogama

 

Vijčani kompresori za vazduh

U prodajnom programu su vijčani kompresori za vazduh ABAC (Italija). Program profesionalnih industrijskih vijčanih kompresora za vazduh snage od 2,2 - 22 kW, namenjeni su korisnicima sa kontinuiranim procesima proizvodnje, ali malih kapaciteta.

 

Klipni kompresori za vazduh

U prodajnom programu su i klipni kompresori za vazduh ABAC (Italija). Program profesionalnih klipnih kompresora za vazduh snage od 1,5 - 7,5 kW koji svoju uspešnu i pouzdanu primenu nalaze u brojnim radionicama, malim manufakturama i delatnostima koje imaju povremenu potrebu za komprimovanim vazduhom. 

klipni-kompresori-abac-tehnogama

 

Nitrogen generatori (Generatori azota)

Prodajni program kompanije Tehnogama čine i nitrogen generatori  (generatori azota), OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana (Slovenija). Koriste se za sve aplikacije gde je čistoća vazduha koji dolazi u dodir sa proizvodom apsolutni imperativ!

 

Filtracija komprimovanog vazduha

Filtracija komprimovanog vazduha - linijski predfilteri, mikrofilteri, filteri sa aktivnim ugljem, sterilni i bakteriološki filteri OMEGA AIR (Slovenija) upotpunjuju kvalitetnu dobavu komprimovanog vazduha, različitom ponudom stepena finoće filtracije; shodnu aplikaciji, te se tako dostupni filteri gradacije od 3 mikrona do 0,003 mikrona finoće za čvrste čestice, odnosno ostataka do 0,003 mg/m³ ulja i uljnih para po m³ vazduha.

 

Rezervoari za komprimovani vazduh

Rezervoari za komprimovani vazduh OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana (Slovenija) izrađeni po najvišim normama dobre poslovne prakse, u skladu sa svim svetski priznatim standardima za sudove pod pritiskom i u potpunosti usklađeni sa srpskim standardima za posude pod pritiskom. Rezervoari u ponudi nose 3A znak i dostupni su u verzijama do 10 bar, 13 bar, 16 bar. Mogu biti farbani i/ili pocinkovani.

 

Zamenski filteri za kompresore

Zamenski filteri za kompresore i tehnička podrška (separatori, filteri ulja, filteri vazduha) kao i sklopovi (regulatori ulja, usisne klapne i ventili minimalnog pritiska) za sve tipove vijčanih i klipnih kompresora sa garancijom Tehnogame, za sve brendove vijčanih kompresora (Atlas copco, Kaeser, Gardner Denver, Compair, Worthinghton Creyssesnac, Ceccato, Mark, itd).

zamenski-filteri-za-kompresore-tehnogama

 

Industrijski čileri

Industrijski čileri MTA (Italija) su industrijski čileri rashladne snage od 1,4 do 1718 kW za hlađenje industrijskih procesa i obezbeđivanje njihove stabilnosti.

 

Oprema za benzinske pumpe

Kada je u pitaju kvalitetna oprema za benzinske pumpe, Tehnogama nudi aparat za komprimovani vazduh i vodu za benzinske pumpe Omega Air, koji se priključuje na postojeći sistem vode i vazduha.

Aparat za komprimovani vazduh i vodu ima nerđajuće kućište, otporno na vremenske uslove, crevo za vodu sa brzom spojkom i pištoljem za punjenje, crevo za komprimovani vazduh sa brzom spojkom i priključkom za ventil na pneumaticima, kontrolni modul za merenje i podešavanje pritiska u pneumaticima i držače za creva.

 

Separatori ulja

Tehnogama nudi Wosm, Wos i Wos CD seriju separatora ulja iz kondenzata.

 

Ventili sigurnosti za industrijske aplikacije

Ventili sigurnosti za industrijske aplikacije koji nudi Tehnogama su ventili Goetze Armaturen, koji obezbeđuju rad u okviru maksimalnog dozvoljenog pritiska, kako bi sprečili oslobađanje medijuma u atmosferu (tečnosti, opasni gasovi, opasne hemikalije i sl). 

U ponudi su:

  • Ugaoni ventili sigurnosti za industrijske aplikacije
  • Atmosferski ventili sigurnosti za industrijske aplikacije
  • Ventili za oslobađanje viška pritiska
  • Ventili za kontrolu pritiska i regulaciju prekomernog protoka
  • Sigurnosni ventili za higijenske aplikacije
  • Sigurnosni ventili za kriogene aplikacije
  • Ventili za regulaciju pritiska - Regulacioni ventili
     

Industrijski odmašćivač

Industrijski odmašćivač Tehno Cleaner je koncentrovano tečno sredstvo za odmašćivanje industrijske opreme. Efikasno uklanjanja masnoću sa industrijske opreme i čisti tvrde površine.

industrijski-odmascivac-tehno-cleaner-tehnogama

Zahvaljujući svojoj efikasnoj formulaciji uspešno će razgraditi i najtvrdokornije naslage masnoća sa mašina i njihovih komponenti.

 

Ulje za klipne krompesore

ulje-za-klipne-kompresore-piston-pro-tehnogama

Ulje za profesionalne klipne kompresore Piston Pro je kvalitetno ulje za profesionalne, industrijske klipne kompresore za vazduh, radnog pritiska do 11 bara, specijalno dizajnirano i unapređeno za upotrebu u profesionalnim klipnim kompresorskim pumpama.

 

Ulje za podmazivanje pneumatskog alata

Tehnomatik Plus je visokokvalitetno ulje za pripremne grupe i podmazivanje pneumatskih alata, namenjeno za industrijsku upotrebu. 

ulje-za-pripremne-grupe-tehnomatik-plus-tehnogama

Samo par kapi pre prve upotrebe alata i nakon svakog sata kontinuiranog rada, ulje Tehnomatik Plus obezbediće dug životni vek Vašeg pneumatskog alata.

 

Servisno-tehnička podrška

Briga o korisniku je ključni deo našeg poslovanja, te pored opreme renomiranih svetskih proizvođača vrhunskog kvaliteta, svojim partnerima u poslu obezbeđujemo i konsalting na temu povećanja energetske efikasnosti, servisno-tehničku podršku 24/7, rekonstrukciju postojećih kompresorskih sistema sa predlozima za osavremenjavanje i buduće moguće uštede i trajan osećaj sigurnosti i poverenja.

kompresor-ceccato-csm-5.5-x-tehnogama

kompresor-ceccato-csm-15-tehnogama