ECOLAB HYGIENE DOO

ECOLAB HYGIENE DOO
3.5 zvezdica od 10 glasova

Kontakt

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju

Ecolab je spreman da odgovori na sve higijenske izazove po čitavom svetu sa sopstvenim potpuno novim programima za čišćenje i dezinfekciju i uslugama, svakoga dana u preko 170 zemalja rasutih po čitavoj zemaljskoj kugli.

Ecolab Srbija Nega ruku i kože Hand_and_Skin_Care

Od brige o zdravlju životinja na farmi do uklanjanja štetočina, od dezinfekcije radnih površina do čišćenja pribora za jelo ili čitave pivare, od nege ruku i kože u bolnicama do sanitacije kuhinja u hotelima i restoranima, naša rešenja specifična za svaku od ovih oblasti su sveobuhvatna. Projektovana tako da se vaš posao odvija efikasno, naša rešenja obezbeđuju čistije, sigurnije i zdravije okruženje.

Naše proizvode i usluge specifične za svaku od ovih primena podržava preko 12.000 stručnjaka, svako u svojoj oblasti, koji lično pružaju usluge bez premca. Oni rade zajedno s našim klijentima kako bi se postigli odlični rezultati u kvalitetu i efikasnosti, a da budu istovremeno neškodljivi za životnu sredinu.

 

Sredstva za čišćenje sanitarija

Maxx Into Alk2 je alkalno sredstvo za čišćenje sanitarija. Lako uklanja ostatke sapuna, telesnu masnoću i prljavštinu sa svih sanitarnih površina koje su osetljive na kiseline.

Maxx Into C2 je sredstvo za svakodnevno čišćenje sanitarija. Za čišćenje svih površina otpornih na kiseline u sanitarnim područjima.

Maxx Into WC2 je sredstvo za čišćenje WC šolje. Lako uklanja kamenac i urinski kamenac i ima deodorišući efekat.

 

Sredstva za čišćenje stakla i drugih površina

Maxx Brial2 je sredstvo sa velikom moći kvašenja za čišćenje stakla i drugih površina. Snagom inovativne smeše alkohola za čišćenje i nove generacije aktivnih sastojaka, prijatnog mirisa.

Maxx Windus C2 je sredstvo za čišćenje stakla i drugih površina. Lako uklanja masnoću ostavljajući površine blistavim i bez tragova.

 

Sredstva za čišćenje i održavanje podova

Maxx Magic2, snažno, višenamensko sredstvo za čišćenje sa velikom moći kvašenja. Za ručno i mašinsko održavanje i za intenzivno čišćenje
svih površina otpornih na vodu. Idealno za glazirane i neglazirane keramičke pločice. Nije potrebno ispiranje. 

Maxx Indur2 je sredstvo za čišćenje i održavanje tvrdih podova, sa velikom moći kvašenja. Sa odličnom sposobnošću apsorpcije prljavštine. Sadrži polimere rastvorljive u vodi zahvaljujući kojima na podu ostavlja zaštitni sloj koji odbija prljavštinu.

Maxx Isi2 je višenamensko sredstvo za premazivanje podova sa visokim učinkom. Lako za upotrebu, vraća sjaj podu i ne sadrži soli metala ni
TBEP plastifikator.

Maxx Forte2 je višenamensko sredstvo za odstranjivanje premaza sa  podova. Višenamenska upotreba sa brojnim primenama. Pogodno za
linoleumske podove zbog blago alkalne pH vrednosti.

Maxx2 paleta nudi kompletan asortiman rešenja koja omogućavaju manju upotrebu lične zaštitne opreme.

Sveobuhvatna Maxx2 linija proizvoda pomaže vam da podignete standarde čišćenja i higijene.

maxx2

 

Sredstva za čišćenje kuhinje

KitchenPro je higijenski program sredstava za čišćenje kuhinje. KitchenPro pomaže u održavanju higijenskih standarda. KitchenPro Duo je višenamensko sredstvo za čišćenje svih kuhinjskih površina i podova. 

kitchenpro

Svi KitchenPro proizvodi su bezopasni kao pripremljeni radni rastvori i ne zahtevaju upotrebu lične zaštitne opreme.

 

Sredstvo za čišćenje rerni i roštilja

KitchenPro Greaselift™ je jedino nekaustično sredstvo za čišćenje rerni i roštilja koje postiže izuzetne rezultate i ne zahteva upotrebu LZO.

greaselift

Visokokoncentrovano sredstvo za čišćenje roštilja i odmašćivanje.


Sredstvo za čišćenje poda bez ispiranja

KitchenPro Wash'n Walk je sredstvo za čišćenje kuhinjskog poda bez ispiranja. Rastvara naslage masnoće na klizavim kuhinjskim podovima i pomaže da se smanji klizanje i padovi. Revolucionarna tehnologija.

washn_walk

Patentirana formula na bazi enzima za vrhunske rezultate čišćenja. Studije pokazuju da Wash’n Walk povećava otpornost na klizanje, čineći podove bezbednijim.

 

Deterdžent za ručno pranje posuđa 

KitchenPro Manual je deterdžent za ručno pranje posuđa.

 

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju

KitchenPro Des je sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kuhinja. KitchenPro Des ima baktericidno i fungicidno dejstvo u skladu sa standardima EN1276, EN1650, EN13697 i delotvoran je protiv norovirusa. KitchenPro Azides je kiselo sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kuhinja.

 

Sredstva za higijenu ruku

Upoznajte liniju Nexa - vaše rešenje za uspešnu usklađenost higijene ruku.

Nova linija Nexa pruža efikasnost i održivost upotrebom tehnološki unapređenih dozatora sa pojednostavljenom hemijskom formulom i ambalažom. Za sredstva u vidu pene linije Nexa je potrebno 30% manja zapremina doziranja u odnosu na tradicionalne tečne sapune, tako da se može koristiti manja količina proizvoda bez narušavanja efikasnosti čišćenja.

nexa

Opcije dozatora

 • Nexa kompaktni beskontaktni dozator
 • Nexa kompaktni ručni dozator

 

Sapunska pena

Foam 1 je blaga sapunska pena za ruke prijatnog i svežeg mirisa, što je čini idealnim za javne sanitarne prostorije. 

Foam 2 je sapunska pena za ruke bez mirisa i boje, uglavnom se koristi u područjima gde se rukuje hranom.


Sredstva za pranje i dezinfekciju ruku

Soap 2 je blago sredstvo za pranje ruku i kože formulisano mešavinom blagih tenzida da bi se postigla maksimalna efikasnost i kompatibilnost sa kožom.

Sprigel Coplete je bezbojni gel na bazi alkohola za brzu dezinfekciju fizički čistih ruku u skladu sa EN 1500.

 

Aquanomic linija za pranje tekstila

Aquanomic je kompletno rešenje za perionice tekstila koje je razvijeno kako bi se obezbedili vrhunski rezultati kroz 5 ključnih komponenti. Bezbedan i jednostavan put do vrhunskih rezultata. Aquanomic tehnologija pranja tekstila omogućava sjajne rezultate uz manji utrošak vode i energije. Nudi uštede pri svakom punjenju mašine – istovremeno osiguravajući da tekstil bude čist, beo i mek.

aquanomic

 

Deterdženti za pranje tekstila

Aquanomic deterdženti za pranje tekstila u čvrstom stanju su bezbedniji za upotrebu i lakši za rukovanje i predstavljaju održivije rešenje za poslovanje.

 • Aquanomic Solid Detergent 
 • Aquanomic Solid Oxy
 • Aquanomic Solid Destainer
 • Aquanomic Solid Soft
 • Aquanomic Solid Neutraliser

 

Sredstva za uklanjanje fleka

StainBlaster je linija proizvoda za uklanjanje fleka. Umanjuje potrebu za ponovnim pranjem i zamenom rublja. Delotvoran je na najtvrdokornijim i na najčešćim mrljama. Štiti vaše investicije u tekstil.

stainblaster

StainBlaster Višenamenski je sredstvo za uklanjanje najčešćih fleka, kao što su one od hrane, masnoće, ruža i telesnih prljavština, sa tekstila pre pranja.

StainBlaster odstranjivač rđe je sredstvo za uklanjanje fleka od rđe ili gvožđa.

 

Deterdžent za mašinsko pranje posuđa

Rešite vaše najveće probleme mašinskog pranja posuđa praćenjem ključnih metričkih parametara rada mašine, intuitivnim monitorom, delotvornim izveštavanjem i signaliziranjem.

Zaposlenima u sektoru proizvodnje i posluživanja hrane kao i restoranima Apex sistem pruža potpunu kontrolu rezultata mašinskog pranja posuđa i ukupnih troškova.

apex

Apex™ Program za pranje posuđa na koji možete da računate.

 • Apex™ Power NC 
 • Apex™ Ultra NC
 • Apex™ Power
 • Apex™ Ultra 
 • Apex™ Metal Protection 
 • Apex™ Rinse
 • Apex™ Presoak
 • Apex™ Pot & Pan Soak 
 • Apex™ Manual Detergent 
 • Solid Lime-a-way 

 

Deterdžent za ručno pranje posuđa

Pomoću sredstva Solid Manual kompanije Ecolab, sada je lakše nego ikada kontrolisati troškove ručnog pranja posuđa uz dovođenje učinka do maksimuma. 1kg čvrstog sredstva je formulisano za uklanjanje najtvrdokornijih ostataka hrane uz istovremeno poboljšanje efikasnosti pranja.

Solid Manual Detergent sa Solid Mobile dozatorom kompanije Ecolab vam omogućava sjajne rezultate pranja uz minimalan otpad. Dok je sredstvo spremno za upotrebu za svega nekoliko sekundi, sudoperu možete u svakom trenutku napuniti odgovarajućom koncentracijom rastvora.

 

Veterinarska higijena

Kao vodeća kompanija u svetu za pitanja veterinarske higijene, Ecolab neprekidno radi na inovacijama i nudi opsežan program za sprečavanje mastitisa, oštećenja papaka i sprečavanje hromosti.

Ecolab nudi izuzetna higijenska rešenja za zadovoljenje potreba u pogledu zdravlja životinja, njihove dobrobiti i sigurnosti hrane, na delotvoran, efikasan i ekonomičan način.

 • Sredstva za negu vimena - Udder Care
 • Sredstva za negu papaka - Hoof Care
 • Sredstva za čišćenje opreme za mužu - Milking Equipment Cleaning
 • Sredstva za biološku bezbednost farmi - Bio-Security

 

Zdravstvena higijena

U delu Ecolaba koji se bavi zdravstvenom higijenom cilj nam je da svojim proizvodima i uslugama postignemo savršenu ravnotežu u svim bolnicama i ustanovama zdravstvenog sistema.
Mi pomažemo da se zdravstvena ustanova zaštiti od patogenih mikroorganizama koji prouzrokuju infekcije dok se istovremeno štite bezbednost i komfor pacijenata i radnika, održavanjem celovitosti instrumenata i opreme, ali i vodi računa o ekonomičnosti poslovanja vaše ustanove.

Naš izbalansirani pristup sprečavanju infekcija obuhvata kompletan spektar proizvoda za dezinfekciju površina u bolnici. Među mnogobrojnim formulama su i one koje u sebi sadrže naše patentirane sastojke Glucoprotamin® ili PerOxyBalance®.

Mapa