NBG CHEMICAL DOO Akcije

Vratite se na oglas

Akcije

 • AKCIJA ZA KOKOSOVO ULJE

  AKCIJA ZA KOKOSOVO ULJE

  06-02-2019 01:00

  Ne propustite da nabavite kokosovo ulje, dok traje akcija firme NBG Chemicals.

  Čudesan dar prirode, kokosovo ulje je izuzetan sastojak u kozmetičkoj industriji, zbog svog snažnog antibakterijskog i antivirusnog delovanja masnih kiselina, koje su u njegovom sastavu.

  Cene za kokosovo ulje:

  25kg - 280,00 din
  10kg - 400,00 din
  5kg - 450,00 din

  Pogledaj Slike

 • BAZA ZA KREME AKCIJA

  BAZA ZA KREME AKCIJA

  25-12-2018 06:36

  Baza za kreme i losione koju proizvodi NBG Chemical je na akciji. Nabavite je na vreme dok traje akcija.

  NBG baza je jedinstvena amfibilna podloga za izradu krema i losiona. Preporučujemo je korisnicima i proizvođačima ovog tipa kozmetičkih preparata koji žele izraditi bezbedan i stabilan proizvod. Pažljivo je izbalansirana količina ulja i hidratantnog dela (vode). NBG baza je konzervirana, bez upotrebe parabena, tako da korišćenje ove podloge prati sve svetske trendove. Kvalitetni emolijenti i emulgatori, koji su sastavni deo ove podloge obezbeđuju korisnicima dodatnu sigurnost u smislu stabilnosti njihovog finalnog proizvoda.

  NBG baza može se koristiti pri izradi magistralnih preparata(apoteke), može se sa njom raditi hladni i topli tehnološki postupak. Gotovoj podlozi, tehnolozi sa manje prakse mogu u hladnoj verziji dodati samo aktivne komponente koji su glavni sastojci finalnog proizvoda. U bazu se može dodati do 20% uljane faze i 50-60% vode. Ukoliko se odlučite za topli proces, tada se deo baze uzima i otapa i do 100% se dodaje zagrejana demi voda. Pogodna je za Home made prozvodnju.

  NBG Chemical stoji na usluzi svim klijentima za dodatne usluge, tehnološke konsultacije, pomoć pri izradi formzulacija, izboru aktivnih materija, dodatnih podloga i sl.

  Pogledaj Slike

 • LANOLIN EP AKCIJA

  LANOLIN EP AKCIJA

  20-11-2018 02:47

  Najpovoljnija cena za lanolin Ep samo kod firme Nbg Chemical, dok traje akcija.

  Lanolin je kompleksi emulgator dobijen iz ovčije vune. Izuzetno je hranjiv za kožu. Omekšava i štiti kožu od isušivanja. Koristi se u kozmeticke svrhe za negu lica i tela. Takođe se koristi za negu beba.

  Zemlja porekla: Nemačka

  Cena: 45kg 1300 din

  Pogledaj Slike

 • HIJALURONSKA KISELINA AKCIJA

  HIJALURONSKA KISELINA AKCIJA

  20-11-2018 02:34

  Hijaluronska kiselina i najpovoljnije cene samo kod firme Nbg Chemical, dok traje akcija.

  Hijaluronsku kiselinu možete kupiti u prodavnici koja se nalazi u Surčinu u ulici Marka Raba 38, ili naručite telefonom.

  Hijaluronska kiselina prirodni je glikozaminoglian, polisaharid koji je važan sastojak vezivnog tkiva. Ključan je sastojak u Anit-Age kremama i kremama za dubinsku hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina pomaže koži da zadrži vlagu i da ostane duboko hidratizovana.

  1gr hijaluronske kiseline može sadržati 1000ml vode.

  Hijaluronska kiselina poboljšava bolji izgled kože, dajući joj plum-up efekat.

  Hijaluronska kiselina može se koristiti u serumima, gel maskama i kremama.

  Zemlja porekla: Francuska

  Cena: 1kg 5500 din
  Cena: 100gr 8000 din

  Pogledaj Slike

 • MENTOL KRISTAL AKCIJA

  MENTOL KRISTAL AKCIJA

  20-11-2018 02:15

  Ne propustite da nabavite mentol kristal dok traje akcija firme Nbg Chemical.

  Mentol kristal izdvojen je iz pepermint ulja. Izuzetno je jakog i postojećeg osvežavajućeg mirisa. Kristali mentola se koriste za higijenu usta, kao blagi analgetik, ali i u parfemima i ostalim higijenskim preparatima. Na sobnoj temperaturi Menthol Crystal je stabilan, a otapa se u etanol. Odličan je kao dodatak u sapunima (vrlo mali postotak), i kao bazni miris.

  Zemlja porekla: Indija

  Cena: 5700din

  Količina: 1kg

  Pogledaj Slike