MARKING DOO UŽICE

MARKING DOO UŽICE
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Proizvodnja Aluminijum - sulfata

 

O NAMA

Preduzeće Marking doo predstavlja vodećeg proizvođača aluminijum-sulfata u Srbiji sa kapacitetom proizvodnje od 42 tone dnevno. Kontinuiranom proizvodnjom od 2005. godine ostvaruje se produkcija od 12.000 tona aluminijum-sulfata godišnje. Stalnim unapređenjem tehnološke linije i opremljenosti preduzeća, obezbeđuje se visoki ''A'' kvalitet proizvoda, što se proverava kroz svakodnevne analize u sopstvenoj laboratoriji.

Kvalitet proizvoda redovno se kontroliše na ''Tehnološko-metalurškom fakultetu'' i ''Institutu za zaštitu zdravlja Srbije'', što potvrđuje orijentisanost preduzeća za saradnju sa naučnim ustanovama.
Primenom aluminijum-sulfata kod naših potrošača u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji i Grčkoj, kvalitetom obezbeđujemo stabilnu tržišnu poziciju. Reklamacije na proizvod u prethodnih 10 godina nismo imali.

Kao rezultat tržišnog istraživanja i praćenja savremenih tehničko-tehnoloških dostignuća, preduzeće ''Marking'' razvija tehnologiju proizvodnje polialuminium-hlorida (PAC), što predstavlja STRATEŠKI CILJ preduzeća u narednom periodu.

Aluminijum-sulfat, tehnički, opšte formule Al2(SO4)3x nH2O je sivkasto-bela kristalna supstanca specifične težine od 1600 kg/m3.
Rastvoren u vodi ponaša se kao puferski rastvor sa pH 3,8-4,2, a u suvom kristalnom stanju ima sposobnost da apsorbuje vlagu, tako da se može upotrebiti kao sušač.
Aluminijum-sulfat, tehnički, primarno se upotrebljava kao flokulant u tretmanu sirove vode, kao vezivno sredstvo u proizvodnji hartije, kao sušilo u jednoj od faza proizvodnje šećera, u naftnoj industirji, tretmanu otpadnih voda.

 

PROIZVODI

Marking doo Užice Aluminijum-sulfat ploča -ASP

  • ALUMINIJUM-SULFAT PLOČA (ASP)

Marking doo Aluminijum-sulfat granulisani ASG od 40 do 60 mm

  • ALUMINIJUM-SULFAT GRANULISANI (ASG od 40 do 60 mm)

Marking doo Aluminijum-sulfat granulisani ASG od 6 do 40 mm - Orah

  • ALUMINIJUM-SULFAT GRANULISANI (ASG od 6 do 40 mm) - ORAH

Marking doo Aluminijum-sulfat mleveni ASM

  • ALUMINIJUM-SULFAT MLEVENI (ASM)

Marking doo Aluminijum-sulfat granulisani od 0 do 6 mm Pirinač

  • ALUMINIJUM-SULFAT GRANULISANI (ASG od 0 do 6 mm) - PIRINAČ

 

KONTAKT

31311 Bela Zemlja

Tel/fax: +381 31 571 283

Fax: +381 31 572 039

Tel: +381 31 571 816

office@marking.rs

marking@ptt.rs

www.marking.rs

SLOBODAN MARKOVIĆ direktor

Mapa