JASVEL DOO

JASVEL DOO
4.24 zvezdica od 29 glasova

Kontakt

jasvel-proizvodi2020.jpg

 

Preduzeće JASVEL d.o.o je osnovano u Beogradu 1992. godine kao jedan od prvih domaćih proizvođača sredstava za dezinfekciju. Od tada preduzeće raste i razvija se uz razumevanje želja i potreba brojnih potrošača. Pored sredstava za dezinfekciju, Jasvel proizvodi i sredstva za održavanje higijene, kao i sredstva za tretman vode u bazenima i fontanama.

 

 

Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001 impelementiran je 2006.godine i održava se i funkcioniše kao opredeljenost menadžmenta preduzeća za širenje svesti o značaju uređenja procesa.

 

Sredstva za dezinfekciju

sredstva-za-dezinfekciju-jasvel.png

Preduzeće Jasvel proizvodi kvalitetna sredstva za dezinfekciju, koja su namenjena za korišćenje u brojnim sektorima, kao što su:

  • zdravstvo,
  • veterina,
  • javna higijena,
  • prehrambena industrija,
  • domaćinstva.

Sredstva za dezinfekciju su namenjeni subjektima u proizvodnji, preradi, transportu i prodaji hrane, koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka - HACCP.

 

Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju

Jasvel doo proizvodi koncentrovano sredstvo za dezinfekciju Asepssol 5% za dezinfekciju i pranje radnih, zidnih, podnih površina, predmeta, ruku, nečistog rublja i antimikrobnu impregnaciju čistog rublja.

Ovo koncentrovano sredstvo za dezinfekciju ima široku primenu u zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, vrtićima, školama i sportskim dvoranama, teretanama i frizerskim salonima, sredstvima javnog prevoza, u stočarstvu, ribarstvu, mlekarstvu, mesnoj, prehrambenoj i industriji pića, hotelima, restoranima i svim subjektima koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka-HACCP.

asepssol-jasvel.jpg

Asepssol 5%                      
 

Gotovi radni rastvori za dezinfekciju

Jasvel doo proizvodi gotove radne rastvore za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme, higijensku i hiruršku dezinfekciju kože. Baktericid, fungicid, tuberkulocid i virucid.

Ovi gotovi radni rastvori za dezinfekciju imaju široku primenu u bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama, a u ponudi su:

 

Asepssol  1%

asepsol-1-1l.jpg

Asepssol 1% je gotov radni rastvor namenjen za dezinfekciju podova i površina u domaćinstvima, bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama, kao i sredstvima javnog prevoza i transporta, itd.

 

Sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola

Preduzeće Jasvel proizvodi i sredstva za dezinfekciju na bazi alkola u koje spadaju: Alkosept, DeziallDeziall F.

 

Deziall F

Deziall F je gotov rastvor za dezinfekciju površina, predmeta i pribora (baktericid, fungicid, tuberkulocid i virucid).

deziall-F-750ml.png

Deziall F 

 

Deziall

Deziall je gotov rastvor za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku i kože tela (baktericid, fungicid, tuberkulocid i virucid).

Deziall u sebi sadrži hlorheksidin diglukonat.

Baktericidni i fungicidni efekat ispoljava za 30 sekundi.

Mycobacterium tuberculosis uništava za 30 sekundi.

 

deziall-250ml.png

Deziall

 

Alkosept

Alkosept je gotov rastvor na bazi alkohola sa dezinfekcionim dejstvom nakon 30 sekundi. Koristi se nerazblažen. 

Alkosept je namenjen za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku i kože tela.

aklosept-100ml.png

Alkosept

 

 

Sredstvo za dezinfekciju i dezodoraciju vazduha

Sredstvo za dezinfekciju i dezodoraciju vazduha Asepsol Aerosol koristi se u zdravstvu, javnim ustanovama, kancelarijskom prostoru, domaćinstvu, sredstvima za javni i lični prevoz, hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Baktericidnim i virucidnim dejstvom efikasno uništava patogene mikroorganizme i mirise u vazduhu i na površinama.

asepsol-aerosol-jasvel.jpg

Asepssol Aerosol

 

Tečni sapun za higijensko pranje ruku

Tečni sapun za higijensko pranje ruku sagrži dezinficijens na bazi hlorheksidin diglukonata. Namenjen je za higijensko i hirurško pranje ruku, a pogodan je i za pranje kože pri kupanju. Baktericidan je, virucidan i fungicidan. 

Ima široku primenu u zdravstvu, veterini, prehrambenoj industriji i javnoj higijeni.

tecni-sapun-sa-dezinficijensom-jasvel.jpg

Tečni sapun za higijensko pranje ruku

 

Tečni sapun - pena

Jasvel doo proizvodi tečni sapun - pena, koji je namenjen je za svakodnevno i često pranje ruku. Izuzetno ekonomičan, namenjen za zidne dozatore postavljene u javnim objektima, tržnim centrima, aerodromima, i svuda gde je velika cirkulacija ljudi i česta primena sapuna. 

1 l tečnog sapuna pena je dovoljan za 1500 apliciranja. 

Bočica od 250 ml sa pumpicom  je namenjena za kućnu upotebu.

tecni-sapun-pena-kolibri-jasvel.JPG

Tečni sapun - pena

 

Tečni krem sapun sa glicerinom

Jasvel doo proizvodi tečni krem sapun sa glicerinom, koji je namenjen za higijensko pranje ruku u zdavstvenim, javnim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu i domaćinstvima, s obzirom na činjenicu da su kontaminirane ruke najčešći prenosioci raznih oboljenja.

tecni-krem-sapun-sa-glicerinom-jasvel.png
Tečni krem sapun sa glicerinom

 

 

 

Sredstva za pranje i čišćenje

Jasvel doo proizvodi sredstva za pranje i čišćenje u koja spadaju: sredstvo za pranje podova PodoSept, sredstvo za pranje sanitarija Sani Sept, sredstvo za pranje stakla Staklo čistač, deterdžent za ručno pranje posuđa Colibri Grande, sredstvo za pranje pločica i podova Čistuljko, sredstvo za skidanje kamenca Anti Kamenac, sredstvo za pranje sanitarija WC Sanitar, sredstvo za odmašćivanje Odmašćivač Tako Lako i sredstvo za čišćenje ekrana Screen Cleaner.

 

Sredstvo za pranje podova PodoSept

Sredstvo za pranje podova PodoSept je koncentrovano biocidno sredstvo sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na širok spektar mikroorganizama.

1l koncentrata  = 250l radnog rastvora

podosept-1l.png

PodoSept

 

Sredstvo za pranje sanitarija Sani Sept

Sredstvo za pranje i čišćenje sanitarija na bazi limunske i fosforne kiseline prijatnog mirisa. Proizvod u sebi ne sadrži sonu kiselinu.

antibakterijsko-sredstvo-za-ciscenje-sanitarija-sani-sept-jasvel.jpg

Sani Sept

 

Sredstvo za pranje stakla Staklo čistač

Jasvel doo proizvodi i sredstvo za pranje stakla Staklo čistač. Ovo ekološko sredstvo za pranje staklenih površina na prozorima i drugim predmetima čisti i daje staklima kristalan sjaj. Kombinacija etanola i izopropil alkohola povećava efikasnost proizvoda i sprečava privlačenje sitnih čestica prašine zbog svog izraženog anti-statičkog delovanja.

staklocistac-jasvel-2.png

Staklo Čistač

 

 

Deterdžent za ručno pranje posuđa

Tečni deterdžent za ručno pranje posuđa Colibri napravljen je od odabranih sirovina koje mu daju snagu pranja a pri tome štiti kožu ruku.

tecni-deterdzent-za-rucno-pranje-posudja-colibri-jasvel.jpg
"Colibri Grande"  tečni deterdžent za pranje suđa
 
 

Sredstvo za pranje pločica i podova Čistuljko

Sredstvo za pranje pločica i podova Čistuljko je tečno sredstvo za pranje i čišćenje svih površina koje zahtevaju čestu primenu. Čisti, odmašćuje i ostavlja prijatan miris nakon primene.

Sredstvo za pranje pločica i podova Čistuljko je idealan za pranje pločica, podova i većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama i domaćinstvu za svakodnevnu primenu.

cistuljko.png

Čistuljko

 

Sredstvo za skidanje kamenca Anti Kamenac

Sredstvo za skidanje kamenca Anti Kamenac je tečno sredstvo sa raspršivačem prijatnog mirisa, koje ne sadrži sonu kiselinu i ne oštećuje tretirane površine. Skida kamenac i štiti sanitarije i ostale površine i predmete u domaćinstvu koji su podložni sakupljanju i taloženju kamenca. 

Sredstvo za skidanje kamenca Anti Kamenac se koristi u prehrambenoj industriji, domaćinstvima, restoranima, mesarama, javnim ustanovama i drugim objektima koji imaju problem sa nastankom i taloženjem kamenca.

antikamenac.png

Anti Kamenac


Sredstvo za pranje sanitarija WC Sanitar

Sredstvo za pranje sanitarija WC Sanitar je tečno sredstvo prijatnog mirisa, bez prisustva sone kiseline, koje štiti, čisti i održava sanitarije.

Sredstvo za pranje sanitarija WC Sanitar efikasno čisti, dezodoriše i otklanja kamenac, nečistoće i naslage sa zidova i rubova WC – šolje, kao i sa keramičkih površina. Idealan za primenu u domaćinstvu, javnim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama i svim drugim objektima.

wc-sanitar.png

WC Sanitar


Sredstvo za odmašćivanje Odmašćivač Tako Lako

Odmašćivač Tako Lako je tečno sredstvo za odmašćivanje, koje efikasno čisti rerne, ringle, šerpe, aspirator, roštilje, kao i sve ostale površine na kojima se taloži i sakuplja masnoća.

tako-lako-1a.jpg

Odmašćivač Tako Lako

 

Sredstvo za čišćenje ekrana

Jasvel doo proizvodi sredstvo za čišćenje nećistoća sa plastičnih i ostalih površina na kompjuterima, kao i za čišćenje ekrana kompjutera, televizora, monitora, kamera i svih drugih staklenih površina.

Ova sredstva za čišćenje odstranjuju nečistoće, prašinu i masnoće bez ostavljanja tragova, a antistatička formula sprečava stvaranje statičkog elektriciteta i smanjuje taloženje prašine.

Pogodna su za tretiranje svih staklenih površina, kamera, foto aparata, ogledala.

 
screen-cleaner.png
Screen Cleaner
 
 

Sredstva za tretman vode u bazenima

Jasvel doo proizvodi sredstva za tretman i dezinfekciju vode u bazenima i fontanama. Proizvodi tečno sredstvo za uklanjanje nečistoća iz vode u bazenu, koncentrovano sredstvo za uklanjanje nataloženog vodenog kamenca i masnih nečistoća u bazenima i fontanama, ekološko i biorazgradivo algicidno sredstvo za sprečavanje rasta i razvoja algi održavanje bazena, fontana i termalnih banja, kao i regulatore pH vrednosti u bazenima i sporootapajuće tablete hlora koje štite od razmnožavanja bakterija, virusa i mikroorganizama.

Jasvelova sredstva za tretman i dezinfekciju vode u bazenima su: Kamenac StopAlgi Pool, Akva FlokulantRegulator pH plus i Regulator pH minusHlorni granulatHlorne tablete 200 i Hlorne tablete 200 multifunkcionalneHlorne tablete 20 i Hlorne tablete 20 multifunkcionalne.

 

 

Hlorni granulat

Hlorni Granulat je univerzalni dezinficijens za sve namene – BEZ ISPIRANJA sa širokim spektrom delovanja. Namenjen za dezinfekciju površina, predmeta, sanitarnih čvorova, opreme, posuđa, uređaja koji nisu osetljivi na korozivno dejstvo hlora.

Upotrebljava se rastvoren u vodi, rastvara se brzo i potpuno, oslobađajući aktivni hlor u količini potrebnoj za dezinfekcioni efekat.

hlorni-granulat-jasvel-2.png

Hlorni Granulat

 

Kamenac Stop

Kamenac Stop je koncentrovano sredstvo za uklanjanje nataloženog vodenog kamenca i masnih nečistoća u bazenima, fontanama, kupatilima i tuš kabinama.

Ovo efikasno sredstvo za skidanje kamenca bez sone kiseline, idealno je za uklanjanje nataloženog vodenog kamenca sa površina bazena, kada, slavina, podnih i zidnih pločica, sauna.

Direktnim nanošenjem koncentrata skidaju se veće naslage kamenca, dok se za čišćenje velikih površina pravi radni rastvor 1:5.

 

kamenac-stop-1.png
Kamenac Stop
 
 

Algi Pool

Algi Pool je algicidno koncentrovano sredstvo za održavanje bazena i fontana i sprečavanje rasta i razvoja algi u bazenima za plivanje i rekreaciju, fontanama i svim objektima gde postoji mogućnost nastanka i taloženja algi.

algipool.png
Algi Pool
 

Akva Flokulant

Akva Flokulant je sredstvo za taloženje i uklanjanje nečistoća iz vode u bazenu, koje joj daju mutan izgled. Nečistoće kao i insekti mogu dospeti u bazen putem vetra ili raznošenjem zemlje i peska putem nogu. Upotrebom Akva flokulant-a voda ponovo dobija bistar i proziran izgled.

U preporučenim dozama Akva Flokulant nije toksičan i ne deluje na kožu.

akva-flokulant.png

Akva Flokulant
 

Regulator pH plus

Regulator pH plus je koncentrovani preparat za povećanje pH vrednosti vode u bazenima za plivanje i rekreaciju. Ovo sredstvo za regulisanje pH vrednosti vode je prah bele boje, bez mirisa i lako rastvorljiv u vodi. 

Preporučena pH-vrednost vode u bazenu je blago bazna, što doprinosi ugodnom osećaju kupača, dok pH-vrednost ispod 7,2 nadražuje oči i ima korozivno delovanje.

regulator-ph-plus.png

Regulator pH plus
 

Regulator pH minus

Regulator pH minus je visoko koncentrovani preparat za smanjenje pH vrednosti vode u bazenima za plivanje i rekreaciju. Ovo sredstvo se koristi za regulisanje pH vrednosti vode.

Da bi se ostvarila optimalna sredina za kupače, pH vrednost vode u bazenu treba održavati u intervalu od 7,2 do 7,6, a vodu tretirati kada vrednost poraste iznad 7,6 jer može da izazove nadražaj očiju i disajnih puteva kupača.

 
regulatop-ph-minus.png
Regulator pH minus
 
 

Hlorne tablete 200

Hlorne tablete 200 su dezinfekciono sredstvo za tretman vode u bazenima za plivanje i rekreaciju. Ove sporootapajuće tablete, karakterističnog mirisa na hlor, izuzetno su širokog antimikrobnog spektra delovanja. Sadrže stabilizovani hlor koji se lagano rastvara u vodi i eliminiše viruse i bakterije koje se nalaze u njoj. Otporne su na dejstvo sunčeve svetlosti i spoljnih uticaja kako na otvorenim, tako i na zatvorenim bazenima.

Hlorne tablete 200 namenjene su za dezinfekciju i održavanje velikih profesionalnih bazena počev od 20 m³. 

hlorne-tablete-200.png

Hlorne tablete 200

 

Hlorne tablete 200 multifunkcionalne 

Hlorne tablete 200 multifunkcionalne su dezinfekciono sredstvo za tretman vode u bazenima za plivanje i rekreaciju (baktericid, fungicid, algicid). Ove sporootapajuće tablete bele boje i karakterističnog mirisa na hlor imaju višestruko delovanje na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse, gljivice i alge. U isto vreme pomaže da voda bude čista, bistra i doprinosi prijatnom osećaju kupača.

Hlorne tablete 200multifunkcionalne namenjene su za dezinfekciju i održavanje velikih profesionalnih bazena počev od 20 m³. 

hlorne-tablete-200-mtf.png
Hlorne tablete 200 multifunkcionalne
 
  

Hlorne tablete 20

Hlorne tablete 20 je dezinfekciono sredstvo za tretman vode u bazenima za plivanje i rekreaciju, a idealno je za manje kućne bazene. Ove sporootapajuće tablete bele boje, i karakterističnog mirisa na hlor, zahvaljujući širokom spektru antimikrobnog delovanja u potpunosti štite kupače od zaraznih bolesti i deluju na vegetativne oblike gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, viruse (uključujući HBV i HIV) i gljivice. 

Hlorne tablete 20 namenjene su za dezinfekciju i održavanje manjih kućnih bazena počev od 2m³.

hlorne-tablete-20.png

Hlorne tablete 20
 

Hlorne tablete 20 multifunkcionalne 

Hlorne tablete 20 multifunkcionalne su višenamensko dezinfekciono sredstvo za tretman vode u bazenima za plivanje i rekreaciju, a idealne su za manje kućne bazene. Ove sporootapajuće tablete bele boje, i karakterističnog mirisa na hlor, imaju višenamensko delovanje i istovremeno vrše dezinfekciju i uništavaju bakterije, gljivice i viruse, sprečavau rast i razvoj algi i pomažu da voda bude čista, bistra i doprinosi prijatnom osećaju kupača.

Hlorne tablete 20 MTF namenjene su za dezinfekciju i održavanje manjih kućnih bazena počev od 2m³.

hlorne-tablete-20-mtf.png
Hlorne tablete 20 multifunkcionalne