JASVEL DOO

JASVEL DOO
4.15 zvezdica od 26 glasova

Kontakt

 

 

Sredstva za dezinfekciju

Preduzeće JASVEL d.o.o je osnovano u Beogradu 1992. godine kao jedan od prvih domaćih proizvođača sredstava za dezinfekciju.
Od tada rastemo i razvijamo se uz razumevanje želja i potreba naših potrošača. 

2006.godine smo implementirali Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001, koji se održava i funkcioniše kao opredeljenost menadžmenta preduzeća za širenje svesti o značaju uređenja procesa.

SREDSTVA SU NAMENJENA ZA KORIŠĆENJE U:

 • Zdravstvu
 • Veterini
 • Javnoj higijeni
 • Prehrambenoj industriji
 • Domaćinstvu

Proizvodi su namenjeni subjektima u proizvodnji, preradi, transportu i prodaji hrane, koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka - HACCP.

 

Koncentrovano sredstvo za dezinfekciju

Jasvel doo proizvodi koncentrovano sredstvo za dezinfekciju Asepssol 5% za dezinfekciju i pranje radnih, zidnih, podnih površina, predmeta, ruku, nečistog rublja i antimikrobna impregnacija čistog rublja.

Ovo koncentrovano sredstvo za dezinfekciju ima široku primenu u zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, vrtićima, školama i sportskim dvoranama, teretanama i frizerskim salonima, sredstvima javnog prevoza, u stočarstvu, ribarstvu, mlekarstvu, mesnoj, prehrambenoj i industriji pića, hotelima, restoranima i svim subjektima koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka-HACCP.

 
asepssol_5%
Asepssol 5%                      
 

Gotovi radni rastvori za dezinfekciju

Jasvel doo proizvodi gotove radne rastvore za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme, higijensku i hiruršku dezinfekciju kože. Baktericid, fungicid, tuberkulocid i virucid.

Ovi gotovi radni rastvori za dezinfekciju imaju široku primenu u bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama.

 • Asepssol 1%
 • Alkosept
 • Deziall
 • Deziall F

 

asepssol_1% 

Asepssol 1%

 

Sredstvo za dezinfekciju i dezodoraciju vazduha

Sredstvo za dezinfekciju i dezodoraciju vazduha Asepsol Aerosol koristi se u zdravstvu, javnim ustanovama, kancelarijskom prostoru, domaćinstvu, sredstvima za javni i lični prevoz, hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Baktericidnim i virucidnim dejstvom efikasno uništava patogene mikroorganizme i mirise u vazduhu i na površinama.

asepssol_aerosol

Asepssol Aerosol

 

Sredstva na bazi alkohola 

Rastvor za dezinfekciju površina, predmeta i pribora (baktericid, fungicid, tuberkulocid i virucid).

deziall_f

Deziall F 

Rastvor za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku i kože tela (baktericid, fungicid, tuberkulocid i virucid).

Baktericidni i fungicidni efekat ispoljava za 30 sekundi.

Mycobacterium tuberculosis uništava za 30 sekundi.

 

deziol

Deziall

 

Tečni rastvor na bazi alkohola sa dezinfekcionim dejstvom nakon 30 sekundi. Koristi se nerazblažen. 

Za hiruršku i higijensku dezinfekciju ruku i kože tela.

alcosept

Alkosept

 

Tečni sapun sa dezinficijensom

Tečni sapun sa dezinficijensom na bazi hlorheksidin diglukonata. Namenjen je za higijensko i hirurško pranje ruku, a pogodan je i za pranje kože pri kupanju. Baktericidan je, virucidan i fungicidan.

tecni_sapun_sa_dezinficijensom

Tečni sapun sa dezinficijensom

Ima široku primenu u zdravstvu, veterini, prehrambenoj industriji i javnoj higijeni.

 

Univerzalni dezinficijens

Hlorni Granulat je univerzalni dezinficijens za sve namene – BEZ ISPIRANJA sa širokim spektrom delovanja. Namenjen za dezinfekciju površina, predmeta, sanitarnih čvorova, opreme, posuđa, uređaja koji nisu osetljivi na korozivno dejstvo hlora.

hlorni_granulat

Hlorni Granulat

Upotrebljava se rastvoren u vodi, rastvara se brzo i potpuno, oslobađajući aktivni hlor u količini potrebnoj za dezinfekcioni efekat.

 

Sredstva za za pranje i čišćenje

Jasvel doo proizvodi koncentrovano biocidno sredstvo PODOSEPT sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na sve poznate patogene mikroorganizme.

 

podosept
PodoSept

1l koncentrata  = 250l RADNOG RASTVORA

 

Takođe proizvodi Sani Sept, antibakterijsko i ekološko sredstvo bez sone kiseline za pranje sanitarija i uklanjanje kamenca i nečistoće sa površina sanitarija.

Jasvel doo Sani Sept
Sani Sept
 

Jasvel doo proizvodi i Staklo Čistač, ekološko sredstvo za pranje staklenih površina na prozorima i drugim predmetima, koje čisti i daje kristalan sjaj. Kombinacija etanola i izopropil alkohola povećava efikasnost proizvoda i sprečava privlačenje sitnih čestica prašine zbog svog izraženog anti-statičkog delovanja.

 

staklo_cistac
Staklo Čistač
 

Sapun za glicerinom

Jasvel doo proizvodi krem sapun sa glicerinom namenjen za higijensko pranje ruku u zdavstvenim, javnim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu i domaćinstvima gde se zahteva viši nivo higijene ruku, sa obzirom na činjenicu da su kontaminirane ruke najčešći prenosioci raznih oboljenja.

Jasvel doo Krem sapun sa glicerinom
Krem sapun sa glicerinom
 

Deterdžent za ručno pranje posuđa

Tečni deterdžent za ručno pranje posuđa Colibri napravljen je od odabranih sirovina koje mu daju snagu pranja a pri tome štiti kožu ruku.

kolibri-grande
"Colibri Grande"  tečni deterdžent za pranje suđa
 

Sredstva za čišćenje

Jasvel doo proizvodi sredstva za čišćenje nećistoća sa plastičnih i ostalih površina na kompjuterima, kao i za čišćenje ekrana kompjutera, televizora, monitora, kamera i svih drugih staklenih površina.

Ova sredstva za čišćenje odstranjuju nečistoće, prašinu i masnoće bez ostavljanja tragova, a antistatička formula sprečava stvaranje statičkog elektriciteta i smanjuje taloženje prašine.

Pogodna su za tretiranje svih staklenih površina, kamera, foto aparata, ogledala.

 
screen_cleaner
Screen Cleaner
 
 

Sredstva za tretman i dezinfekciju vode

Jasvel doo proizvodi sredstva za tretman i dezinfekciju vode. Proizvodi tečno sredstvo za uklanjanje nečistoća iz vode u bazenu, koncentrovano sredstvo za uklanjanje nataloženog vodenog kamenca i masnih nečistoća u bazenima i fontanama, ekološko i biorazgradivo algicidno sredstvo za sprečavanje rasta i razvoja algi održavanje bazena, fontana i termalnih banja, kao i regulatore pH vrednosti u bazenima i sporootapajuće tablete hlora koje štite od razmnožavanja bakterija, virusa i mikroorganizama.

kamenac_stop
Kamenac Stop
 
 
algi_pool
 
Algi Pool
 
akva_flokulant
Akva Flokulant
 
regulator_ph_plus
Regulator pH plus
 
regulator_ph_minus
Regulator pH minus
 
hlorni_granulat_200g
Hlorni granulat 200g
 
hlorne_tablete_200 hlorne_tablete_200_multifunkcionalne
Hlorne tablete 200 i 200 multifunkcionalne  
 
Hlorne tablete 200 i Hlorne tablete 200 MTF za dezinfekciju i održavanje velikih profesionalnih bazena počev od 20 m³. 
Hlorne tablete 200 MTF imaju trostruko dejstvo tako što deluju protiv algi, sakupljaju nečistoće na dnu bazena i štite od razmnožavanja virusa, bakterija i mikroorganizama.
 
hlorne_tablete_20 hlorne_tablete_20_mulifunkcionalne
Hlorne tablete 20 i 20 multifunkcionalne
 
Hlorne tablete 20 i Horne tablete MTF 20 za dezinfekciju i održavanje manjih kućnih bazena počev od 2m³.

Mapa