UNIRAY DOO

UNIRAY DOO
4.5 zvezdica od 12 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Miodraga Petrovića Čkalje 6
  11050 Beograd Zvezdara,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 2831 360
 • Mobilni: +381 64 123 58 03
 • Fax: +381 11 2831 552
 • Pošalji e-mail

Industrijske krpe za čišćenje

Firma Uniray je osnovana 2002. godine i već 16 godina prodaje industrijske krpe za čišćenje.

magicne_krpe_unitex_prodaja_unirey

Sa sigurnošću Vam možemo garantovati najviši nivo proizvoda i usluga, a naš moto je da je zadovoljan klijent naša najbolja reklama!

Uz pamučne industrijske krpe za čišćenje, u ponudi firme Uniray su i: industrijska hemija, Kwazar sprej boce i penomati, mikrofiber krpe Chicopee, industrijski Jumbo ubrusi, kao i dispenzeri za ubruse.

Industrijska hemija

U ponudi firme Uniray se nalazi industrijska hemija, profesionalna sredstva za pranje vozila i paste za pranje, zaštitu i negu ruku Americol.

industrijska_hemija_americol_prodaja_uniray  paste_za_pranje_i_negu_ruku_americol_prodaja_uniray

Holandska kompanija Americol postoji na tržištu preko 140 godina i njena industrijska hemija je zastupljena u preko 100 zemalja širom sveta. 

Kwazar sprej boce i penomati

Sprej boce i penomati za profesioalnu hemiju odavno su prisutne na našem tržištu, međutim dugi niz godina tržište je snabdevano pretežno niskokvalitetnim ili neodgovarajućim proizvodima

Od sada u redovnoj ponudi firme Uniray nalaze se Kwazar sprej boce i penomati, sertifikovane za upotrebu u pripremi hrane (za ulje), alkalna sredstva (čišćenje), kiseline (čišćenje i dezinfekcija) kao i za rastvarače (odmašćivanje).

kwazar_sprej_boce_ i_penomati_prodaja_unirey

Kwazar penomati su namenjeni za obične hemikalije tako i za one najagresivnije. Osim najvišeg kvaliteta izrade Kwazar sprej boce i penomati se izdvajaju na tržištu i po detaljima poput njihovog dizajna (kodirani po bojama), Viton semeringa, mogućnosti rada u bilo kom položaju (360°), neprekidnog spreja u oba smera okidača, podesive mlaznice, sigurnosni ventil, zaštitni psten, vidljiva linija ispunjenosti, kao i garancija na telo boca. 

Ono što je Rols Rojs među automobiima to je Kwazar među sprej bocama samo što po ceni Kwazar sprej boce i penomate može svako da priušti.

Mikrofiber krpe Chicopee

Firma Uniray od sada u svojoj ponudi ima i najveći svetski brend, mikrofiber krpe Chicopee, najvećeg proizvođača netkanih materijala i krpa na svetu, Berry Plastics. 

mikrofiber_krpe_chicopee_prodaja_uniray

Višenamenske mikrofiber krpe Chicopee su od netkanog tekstila i mašinski su perive. Jedinstvene mikrofiber krpe na tržištu koje su objedinile sertifikat za direktan kontakt sa hranom sa sertifikatom za antibakterijska svojstva. Idealne su za brisanje stakla, inoksa, dezinfekciju stolova i radnih površina, rerni i roštilje, kao i uklanjanje ostataka hrane. Specijalne mikrofiber krpe Chicopee su idealne za brisanje pipa za mleko profesionalnih kafe aparata. U ponudi su:

 • Mikrofiber krpa Chicopee Microfibre Plus
 • Mikrofiber krpa Chicopee Microfibre Light
 • Mikrofiber krpa Chicopee Lavette Super
 • Mikrofiber krpa Chicopee J-Cloth Plus
 • Mikrofiber krpa Chicopee Cofee Towel

Industrijski Jumbo ubrusi

Industrijski Jumbo ubrusi su proizvod italijanske firme Lucart i u skladu su sa HACCP standardom. 

industrijski_ubrusi_prodaja_unirey

Industrijski Jumbo ubrusi mogu se koristiti za sve namene čišćenja i dezinfekcije kontaminiranih površina, čišćenje prilikom štamparskih radova, čišćenje prilikom obrade drveta, brisanje u izgradnji i bojenju karoserija, brisanje u preradi metala, upijanje tečnosi, masti, ulja, vode, a idealani su i za kuhinje, fabrike za proizvodnju i preradu životnih namirnica, kao i za čišćenje stakla i površina za poliranje. Primenljivi su i kao krpa za brzo brisanje ruku.

Dispenzeri za ubruse

Dispenzeri za ubruse L-One Maxi su idealni za industrijske-profesionalne kuhinje, mehaničarske radionice, benzinske pumpe, kao i bilo koja druga industrijska okruženja.

dispenzer_za_ubruse_sistem_listic_po_listic_lucart_l_one_maxi

Ovi dispenzeri za ubruse imaju mehanizam za zaključavanje i sistem izvlačenja listić po listić, što omogućava potpunu higijenu kao i uštedu prilikom korišćenja.

Mapa