M&M FRUITS DOO

M&M FRUITS DOO
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

Plastična ambalaža za pakovanje i paletizaciju voća i povrća

M&M Fruits počinje sa proizvodnjom ambalaže za pakovanje i paletizaciju voća i povrća 2005. godine. Stalnim rastom kvaliteta voća i pozitivnim trendom razvoja voćarstva u Srbiji, povećala se i potreba za što kvalitetnijom ambalažom, čime se udeo M&M Fruits-a na tržištu Srbije povećavao i sama firma postala prepoznatljiv brend. 

plasticna_posudica _za_pakovanje_voca_p125

Sadašnja ponuda preduzeća M&M FRUITS d.o.o. obuhvata sve proizvode koji su potrebni za ambalažiranje i paletizaciju svežeg voća i povrća kao i transport u Srbiji i međunarodnim lokacijama.

plasticna_posudica _za_pakovanje_sargarepe_i_paprike_ b19

 

Plastične posudice za pakovanje voća

M&M Fruits u ponudi ima širok izbor rešenja za pakovanje u posudice: bez poklopca, sa odvojenim poklopcem i sa integrisanim poklopcem. Posudice su napravljene od PP i PET materijala i u njih možete spakovati širok asortiman voća i povrća. Sve posudice su prilagođene slaganju u standardne dimenzije kutija, imaju perforacije za cirkulaciju vazduha i odvod vlage. 

plasticna_posudica _za_pakovanje_voca_sa_poklopcem_500

Naše posudice su vrhunskog kvaliteta, izdržljivosti i trajnosti. Pružaju maksimalnu zaštitu Vašim jagodama, malinama, kupinama, borovnicama, šumskom voću, kiviju, breskvama i nektarinama. Na zahtev izdajemo i analize o zdravstvenoj ispravnosti.

plasticna_posudica _za_pakovanje_voca_sa_poklopcem_1000

 

Plastične podloške za voće

Naše plastične podloške za voće su visokog kvaliteta, velike izdržljivosti i plasirane su na tržište celog Balkanskog poluostrva. Podloška za voće i povrće (poznata i kao uložak, alveola, saće) proizvodi se u svim stadardnim dimezijama.

plasticne_podloske_za_voce_pp

Idealne za prezentaciju i transport voća podloške za jabuke, breskve i nektarine su fleksibilne i jake, štite plod od međusobnog dodira i kontakta sa ambalažom, a perforacije na dnu omogućavaju cirkulaciju vazduha i adekvatan odvod za vlagu.

Pružamo mogućnost personalizovanih serija po zahtevu kupca.

 

PP i PET trake

PP i PET trake se izrađuju za ručnu i automatsku paletizaciju u više širina i debljina. Prečnik hilzne može biti 200mm, 393mm ili 406mm.

pp_trake_za_paletizaciju

Trake su visokog kvaliteta i izuzetne izdržljivosti i imaju široku primenu u transportu i sektoru voća i povrća.

Mapa

Pogledajte sve

Komentari

 Najbolja ambalaža, 23-02-2018 05:35

od: Sara

Najbolja i najpovoljnija ambalaža koju sam ikada poručila