MINIPLAST

MINIPLAST
5 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

Proizvodnja plastične ambalaže za farmaciju i kozmetiku

SR „Minipast“ je porodična firma koje se bavi preradom plastičnih masa od 1983. godine. 1991. godine smo osvojili tehnologiju oblikovanja plastike duvanom ekstruzijom. Tokom godina smo postali specijalisti za takav metod prerade plastike.

Miniplast proizvodi plastičnu ambalažu za farmaciju i kozmetiku: plastične farmaceutske boce i kutije, plastične kanistere, tegle i teglice, kozmetičke kutije, boce sa sprej nastavcima.

Plastična ambalaža

  • Plastične farmaceutske boce i kutije
  • Plastične kanistere 
  • Tegle i teglice
  • Kozmetičke kutije
  • Boce sa sprej nastavcima
  • Bolesnička guska
  • Bolesnička lopata
  • PE tuba 20ml
  • PE tuba 20ml sa kapaljkom
  • PP dozna 1l

 

Farmaceutska ambalaža

Farmaceutska ambalaža preduzeća Miniplast sadrži široku paletu polietilenskih farmaceutskih boca ili boca od mekanog polietilena sa navojnim zatvaračem, sigurnosnim prstenom ili kapaljkom.

plasticne_boce

Farmacetska ambalaža je delimične transparentnosti, a zatvarači su dostupani u više boja. Mogu se koristiti i za fiziološke rastvore, alkohol, organska i mašinska ulja i sl.


Hemijska ambalaža

Hemijska ambalaža proizvođača Miniplast sadrži široku paletu polietilenskih boca delimične transparentnosti sa navojnim ili sigurnosnim zatvaračem dostupnim u više boja, fajtalicom, raspršivačem, sa ili bez kapaljke. Polietilenske boce se mogu koristiti za fiziološke rastvore, organska i mašinska ulja, mastilo i tonere. Imaju širok spektar upotrebe u hemijskoj, farmaceutskoj industriji.

plasticni_kanisteri

U ponudi su i plastični kanisteri delimične transparentnosti, koji imaju zatvarač sa sigurnosnim prstenom i bez podčepa. 

 

Plastična ambalaža za kozmetiku

Plastična ambalaža za kozmetiku preduzeća Miniplast sadrži široku paletu polietilenskih kutija sa navojnim zatvaračem, duplim dnom i međupoklopcem, ili sa zatvaračem na potisak i metodom preklopa. Ove kozmetičke kutije se najviše koristi za pakovanje krema i melema.

kozmeticka_kutija_30g

Takođe u ponudi su i polietilenske tegle i teglice u mat beloj boji ili delimično transparentne. Mogu imati podčep pun ili perforiran za puder, ili zatvarač sa sigurnosnim prstenom za pakovanje melema, gelova i masti.

plasticne_tegle

 

Plastična ambalaža za motorna ulja

Plastična ambalaža za motorna ulja proizvođača Miniplast sadrži široku paletu polietilenskih boca delimične transparentnosti sa navojnim zatvaračem bez kapaljke dostupnim u više boja. Uglavnom se koristi za motorna ulja.

 

Plastična ambalaža za parfeme i toaletne vode

Plastična ambalaža za parfeme i toaletne vode preduzeća Miniplast sadrži široku paletu boca od mekanog polietilena visoke transparentnosti sa kapaljkom i navojnim zatvaračem dostupnim u više boja. Uglavnom se koriste za parfeme i organska ulja.

 

Plastična ambalaža za lepkove

Plastična ambalaža za lepkove sadrži polietilenske tube od 20ml sa navojnim zatvaračem, a može bita sa ili bez kapalje.

PE-tuba-sa-kapaljkom-20ml

Polietilenska tuba se koristi za lepak, retke boje i druge tečnosti.

 

Plastična ambalaža za farbe

Plastična ambalaža za farbe se uglavnom koristi za masti, farbe, emulzije i sl.

plasticna_kantica

Sastoji se od polipropilenske dozne od 1l sa poklopcem i sigurnosnim zatvaračem.

Mapa