M FOLIJA

M FOLIJA
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

m-folije

 

Osnovna delatnost firme M folija je prodaja folije za palete, streč folije i drugih vrsta folija za pakovanje. Ova fima iz Novih Banovaca za kratko vreme je zadobila poverenje mnogih kupaca zbog kvalitetnog i širokog asortimana u kome se nalaze: mini roll, mašinska i ručna streč folija, termoskupljajuća folija za pakovanje, poljoprivredna folija, air bubble folija, polipropilenska folija, streč hud folija, industrijske vreće, haube za palete i džakovi za pakovanje. 

 

 


Streč folija

Streč folija je vrsta plastične ambalaže koja se najčešće koristi za umotavanje paleta prilikom njihovog transporta, kako bi se roba na paletama zaštitila od prašine, vlage i drugih vrsta oštećenja. Izuzetno rastegljiva, otporna i vodootporna, providna streč folija je veoma snažna pouzdana i ekonomična ambalaža za pakovanje paleta i drugih vrsta proizvoda, koje želite da zaštitite prilikom transporta. Streč folija za domaćinstva se uglavnom koristi za uvijanje prehrambenih proizvoda, kako bi se sačuvala njihova svežina. 

strec-folija

Firma M folija nudi razne streč folije širine od 0,1 m do 1 m, debljine i dužine po zahtevu kupca. 


Ručna streč folija

Ručna streč folija je vrsta folije za ručno pakovanje paleta i drugih vrsta proizvoda. Firma M folija nudi razne dimenzije ručne streč folije, koja se široko primenjuje za pakovanje u svim industrijskim granama.


Mašinska streč folija

Mašinska streč folija je vrsta folije koja se koristi za mašinsko pakovanje, tj. obmotavanje paleta. Firma M folija nudi razne dimenzije mašinske streč folije koja se koristi u svim industrijskim granama za pakovanje paleta i drugih vrsta proizvoda.


Mini roll streč folija

Mini roll streč folija se koristi za pakovanje manjih i lakših paketa. Zbog svojih manjih dimenzija ima široku primenu od kućne do industrijske upotrebe za pakovanja robe koja se šalje poštom ili transportom.


Termoskupljajuća folija

Termoskupljajuća folija je vrsta folije za mašinsko pakovanje različitih vrsta proizvoda u svim granama industrije. Pošto je termoskupljajuća folija proizvedena od polietilena niske gustine, pod uticajem većih temperatura, skuplja se od 25% do 30% i oblikuje prema proizvodu koji obavija. S obzirom da je termoskupljajuća folija za pakovanje jednostavna za korišćenje, i odlično štiti proizvode od prašine, prljavštine i drugih oštećenja, veoma je ekonomski isplativa, a pri tom je ekolopki bezbedna i može da se reciklira.

 

termoskupljajuca-folija

Firma M folija nudi razne termoskupljajuće folije deljine od 35 μm pa navišene širine i dužine po zahtevu kupca. 

Termoskupljajuća folija se najviše koristi za pakovanje:

 • plastičnih boca,
 • novina i časopisa,
 • stakla,
 • građevinskih materijala,
 • keramike,
 • nameštaja, itd.


Poljoprivredna folija

Poljoprivredna folija je vrsta plastične folije crne boje koja se koristi u poljoprivredi za različite namene. Firma M folija nudi poljoprivredne folije debljine 14 μm, širine od 0,8 m do 2m i dužine po zahtevu kupca. 

Poljoprivredna folija se najčešće koristi za:

 • sprečavanja rasta korova,
 • zadržavanje vlage u zemljištu,
 • intenziviranje rasta useva,
 • zaštitu useva od hladnoće, vetra, kiše i mraza, 
 • pospešivanje klijanja i brzine rasta, 
 • povećanje prinosa, 
 • smanjenje potrošnje vode,
 • zaštitu od pojave bolesti.

 

Air bubble folija

Air bubble folija (pucketava folija) je vrsta plastične folije koja sadrži mehuriće vazduha u slojevima polietilenskog filma. S obzirom da se prilagođava svakom obliku i lako se vari i seče, air bubble folija se najviše koristi za pakovanje proizvoda jer uspešno štiti od grebanja, lomljenja i vlage. Pošto se teško cepa i može da se reciklira, pucketava folija je izuzetno ekonomski isplativa, i koristi se za pakovanje u svim granama industrije.

 

pucketava-folija

Firma M folija nudi air bubble foliju širine od 0,6 m do 1,2 m u rolnama dužine oko 100m.

Air bubble folija se najčešće koristi za:

 • kao izolacioni materijal u građevinsrstvu,
 • zaštitu nameštaja, 
 • zaštitu stakla, 
 • zaštitu keramike,        
 • zaštitu električnih uređaja, itd.


Polipropilenska folija

Polipropilenska folija je vrsta plastične folije koja se koristi za pakovanje na horizontalnim i vertikalnim pakericama. S obzirom da je veoma snažna, fleksibilna, vodootporna i otporna na hemikalije, polipropilenska folija je ekonomski isplativa i koristi se u svim granama industrije. Pogodna je za štampu, i izdržava temperaturu do 130° C.

 

polipropilenska-folija

Firma M folija nudi polipropilenske folije dimenzija prema zahtevu kupca.

Polipropilenska folija se najčešće koristi za pakovanje:

 • prehrambenih proizvoda, 
 • pekarskih proizvoda, 
 • voća i povrća, 
 • praškastih proizvoda, 
 • vrećica za čajeve, 
 • parfema,
 • cigareta, itd.


Streč hud folija

Streč hud folija je vrsta streč navlake za palete. Ovaj najnoviji vid potpunog prekrivanja paleta izuzetno je popularan jer se vrlo lako koristi bez mehaničkih klešta, pri čemu dobija izgled robe koja se nalazi na paleti. Izuzetno elastična i otporna na kidanje, streč hud folija se izrađuje u različitim bojama, sa ili bez štampe, a pruža i zaštitu od UV zračenja. U pređenju sa termoskupljajućom folija, ova nova streč hud folija, s obzirom da se navlači kao navlaka na palete, smanjuje troškove pakovanja jer smanjuje debljinu materijala kao i dimenziju palete. Pogodna je za štampu, i izdržava temperaturu do 130° C.

 

strec-hud-folija

Firma M folija nudi streč hud folije dimenzija prema zahtevu kupca.


Industrijske vreće

Industrijske vreće su rsta plastične ambalaže koja se koristi za pakovanje praškastih i granulisanih industrijskih proizvoda, kao što su: veštačka đubriva, kreč, poliolefini, itd.

 

industrijske-vrece

Firma M folija nudi razne industrijske kese, kao što su: transparentne vreće, bojene vreće, štampane vreće i otvorene vreće dimenzija prema zahtevu kupca.


Haube i džakovi za pakovanje

Haube za palete i džakovi za pakovanje su vrsta plastične ambalaže koja se koristi za pakovanje građevinskog materijala i poljoprivrednih proizvoda.

 

termo-haube-za-palete

Firma M folija nudi razne haube za palete i džakove za pakovanje dimenzija prema zahtevu kupca. Pogodni su za štampu, i izdržavaju temperaturu do 130° C.


Kako poručiti

Firma M folija nudi sve vrste folija i najbolje cene, popust za veće količine, a robu dovozi na vašu adresu. Razne vrste folija možete poručiti telefonom, na mejl, a možete posetiti i poslovni prostor, koji se nalazi u Novim Banovcima.

M folija
Proleterska 23, Novi Banovci
Tel: +381 22 342 222    
Mob: +381 64 24 91 816

 

Mapa