INSTRUMENTI MB DOO

INSTRUMENTI MB DOO
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Instrumenti MB d.o.o. se bavi veleprodajom, održavanjem i servisom laboratorijske i merne opreme i potrošnim materijalom renomiranih svetskih proizvođača. Naš cilj je da obezbedimo visok nivo usluga i podršku našim korisnicima kroz dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Instrumenti MB d.o.o. je primarno orijentisan ka radu sa svetski poznatim kompanijama zasnovanom na ekskluzivnom zastupanju i distribuciji. Našim prodajnim programom obuhvaćene su prehrambena, poljoprivredna i farmaceutska industrija, trgovinski lanci u prehrambenoj industriji, zdravstvene ustanove, naučni instituti i instituti iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite životne sredine.

 

Tel: +381 11 4121 314
Fax: +381 11 3175 566
Mob: +381 62 492 778
Mob: +381 60 4927 781 
Mob: +381 60 4927 780

Web: www.instrumentimb.rs

E-mail: office@instrumentimb.rs

 

PRODAJNI PROGRAM: 

 

MERNI INSTRUMENTI:

 

LABORATORIJSKA OPREMA:

 

 

Mecmesin Engleska, Testo oprema za silu i moment:

 

Instrumenti MB doo Vam nudi visoko kvalitetna rešenja za sve Vaše aplikacije. Testiranje funkcije. Oprema za merenje sile i oprema za merenje momenta sa ili bez konekcije za računar, za manji ili veći broj uzoraka, za rad u laboratorijama ili u pogonu, kao i širok izbor mernih oprega i preciznosti. Ručni aparati za merenje sile i ručni aparati za merenje momenta, sa ili bez konekcije za računar, za većom ili manjom brzinom rada, kao i širok izbor mernih oprega i preciznosti

 

 

Servis, održavanje i etaloniranje

Instrumenti MB d.o.o. je formirao poseban sektor za pružanje stručnih i tehničkih usluga u oblasti merne i laboratorijske opreme kako za akreditovane i neakreditovane laboratorije, tako i za zdravstveno-medicinske ustanove.

 

Mapa