HERBA SVET DOO

HERBA SVET DOO
4.67 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

Prirodni fitopreparati bez veštačkih boja i hormona

HERBA SVET je preduzeće za proizvodnju lekovitih preparata na biljnoj bazi. Osnovano je 1996. godine u Beogradu. U HERBA SVETU su zaposleni na prvom mestu zaljubljenici u lekovito bilje, a pri tom fakultetski obrazovani farmaceuti, tehnolozi i biolozi.

Kroz 100% prirodne preparate bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona, trudili smo se da pokrijemo najučestalije probleme savremenog čoveka čiji je život ispunjen žurbom i stresom.

Vođen znanjem visoko obrazovanog kadra, HERBA SVET je razvio program proizvoda koji deluju profilaktički (preventivno) i terapijski kod različitih vrsta bolesti.

Prateći svetske trendove i naučna istraživanja iz oblasti fitoterapije, HERBA SVET na savremen način oživljava iskustva stara hiljadama godina.

Excellent SME sertifikat dodeljuje Privredna komora Srbije uspešnim preduzetnicima. Priznata bonitetna kuća COFACE je ocenila da je platni moral Herba Sveta visok, rizik za poslovanje sa nama mali, a nesolventnost malo verovatna.

Laboratorija za proizvodnju tečnih lekovitih formi u obliku tinktura biljnog porekla, opremljena je najsavremenijom opremom i priborom, a u pogledu građevinskih i higijensko-tehničkih uslova u potpunosti odgovara zahtevima Dobre Proizvođačke Prakse (DPP)

Opredelili smo se za proizvodnju tečnih lekovitih formi iz više razloga.

Prvo: tinkture su najjači oblik biljnih preparata jer je u njima i najveća koncentracija lekovitih materija (aktivnih principa).

Drugo: da bi se ozbiljno pristupilo lečenju određene bolesti neophodno je znati da se moraju koristiti različiti delovi više vrsta biljaka. Ponekad u jednoj kombinaciji imamo koren jedne biljke, list druge, a cvet treće itd.

Kada bi se sve to stavilo u jednu čajnu mešavinu svakako da ne bismo mogli da ispoštujemo različite načine pripreme svake biljke pojedinačno. Tako da naši korisnici ne moraju da brinu o načinu pripreme, dovoljno je tri puta dnevno popiti određen broj kapi prema datom uputstvu.

PRIZNANJA I MEDALJE

Od 2004-2010 god. osvojene ukupno 21 zlatne medalje za kvalitet proizvoda

PROIZVODI

  • Femi San A
  • Femi San B
  • Nefrovit 
  • Devi gel za grudi
  • Devi melem protiv strija
  • Devi melem za pete
  • Devi melem za regeneraciju

Femi San A - Za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze

Femi San B - Biljne kapi koje pomažu kod problema u menopauzi

Nefrovit - Za infekcije urinarnog trakta

Devi gel za grudi         Devi melem protiv strija

Devi melem za pete   Devi melem za regeneraciju

Mapa