CONING-PPI DOO

CONING-PPI DOO
4.33 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

 

 

 

 

 

 

Увоз и дистрибуција индустријских сировина


ЦОНИНГ-ППИ доо је, као потпуно приватна фирма, основан 1990. са идејом да постане један од највећих домаћих увозника и снабдевача сировинама за хемијску индустрију . Данас, захваљујуци изванредној сарадњи са својим иностраним партнерима, ЦОНИНГ-ППИ представља добро познату и поуздану дистрибуцију на српском тржишту.

За неке програме, попут Акзо Нобел апликације за асфалт , ЦОНИНГ-ППИ има ексклузивно право на дистрибуцију и на суседним тржиштима као што је румунско, бугарско, македонско, црногорско, хрватско, словеначко и босанско.

дистрибуција_сировина

Поштујући партнерске односе и пружајући сталну техничку и комерцијалну подршку крајњих корисника, ЦОНИНГ-ППИ данас сарађује са неколико стотина домаћих купаоница и затворених је у скоро свим сегментима хемијске индустрије (фармација, козметика, кућна хемија, грађевинарство, боје и лакови, гумарство, прехрана, папирна индустрија, текстил, кабловска индустрија, путарство, ... итд.), снабдевање свих значајних произвођача и корисника.

Седиште фирми је у Новом Саду и постоји и представљање у Београду. ЦОНИНГ-ППИ има магацин у Новом Саду, али такође снабдева кориснике директно, шлеперима или цистернама, када су веће веће. Последњих година ЦОНИНГ-ППИ је пласирао неколико хиљада тонских хаљина остварених годишњи промет од преко 2 милиона евра.

Цонинг-ППИ доо Увоз и дистрибуција индустријских сировина

 

Хемија за путарску индустрију

АКЗО НОБЕЛ АСПХАЛТ АППЛИЦАТИОНС је данас светски лидер у вашој области и присутан је у политичкој индустрији још од 1940. Широм света је присутан у свим производима, као што су промотери адхезије (ДОП-ови) и емулгатори за производњу битуменских емулзија, било како технолошка решења у путарској индустрији .

АКЗО НОБЕЛ АСПХАЛТ АППЛИЦАТИОНС је специјалиста у напредној хемији за случај индустријске , са пословним филозофијом да се развије и хемију и технологију, која користи као систем, побољшати перформансе и трајност путева.

 

Битуменске емулзије

ДЕНИМО ТЕЦХ АС је један од водећих светских произвођача за производњу битуменских емулзија и полимер модификованог битумена.

 

Смоле и полиестри

Еагле Цхемицалс је један од водећих произвођача смоле и полимерних производа у Африци и на Блиском истоку са извозом у преко педесет земаља света. У модерним постројењима и уз јак Р&Д тим, Еагле Цхемицалс је битан произвођач алкидних и малених смола , незаситних полиестара , акрилних смола и засићених полиестара, епокси естара, амино смола, као и водоразредивих емулзионих везива и смола.

 

Пигменти и боје

ФРЕДЦОЛОР је компанија која се бави пигменатима , пигментним препаратима и бојама које се налазе у различитим областима као што су пластика, гума, боје и лакови, прерана, козметика.

 

Козметичке сировине

СЕНСИЕНТ ЦОСМЕТИЦ ТЕЦХНОЛОГИЕС је компанија која се производи у Француској и САД-у, а асортиман обухвата комплетну палету боје (природне и синтетске хидро- и липосолубилне боје, лак-боје, као и органске и минералне пигменте, а њихове дисперзије у одговарајућем козметичком медијуму), специјално осмишљене да задовољавају актуелне потребе козметичке индустрије и да непредвиде будуће трендове у производњи козметике. 

SENSIENT COSMETIC TECHNOLOGIES nudi širok izbor specijalno obrađenih površinski tretiranih pigmenata (unapređeno oblaganje koje kao rezultat ima vrhunske performanse tretiranih pigmenata), kao i kozmetičke sirovine (za teksturu, aktivne supstance, optički modifikatori, ugušćivači, fotoreflektori, mineralni UV filteri, kozmetičke baze, agensi sa sposobnošću stvaranja filma na koži), i sirovine za boje za kosu (za trajne i polutrajne boje).

 

Parafinski vosak

SASOL WAX je vodeći specijalista za prirodni i sintetski parafinski vosak i slične proizvode. Proizvodi SASOL WAX se isporučuju širom sveta, na različita tržišta i za različite primene. 

Парафински восак представља основну сировину у производњи свеће али има и примену у другим областима као што је: гумарска индустрија, прерада и паковање хране, фармација, козметика, индустрија боја и премаза, текстилна индустрија и многе друге.

 

Ланолин

Стелла Ланолинес једна је од водећих фирми у свету у области производње ланолина . У свом производном програму налазе се различите квалитетне вредности: технички, козметички, фармакопејски, произведени у Белгији, отворивши најквалитетније сировине са подручја Аустралије и Новог Зеланда.

 

Полипропиленска амбалажа

СУПЕРФОС је један од водећих произвођача ПП ( полипропилен ) амбалаже за готове производе различитих имена и крајњих корисника.


Сировине за кућну хемију и личну хигијену

ТЕНСАЦХЕМ представља глобалног снабдевача површинских активних супстанца за индустријске кућне хемије и личне козметике . Производи ТЕНСАЦХЕМ-а покривају широк спектар примене за козметику косе, коже, тела и уста, такође се користе за фармацеутске експизије, као и индустријске кућне хемије за течну и прашкаста средства.

 

Биљне сировине за средства за чишћење

ВЕГЕТАЛ БИОТЕЦ је лидер у производњи биљних средстава нове генерације које се користе против лепљења и чишћења од битуменских масажа . Ова средства задовољавају највише захтеве и стандарде у погледу екологије, здравља људи и сигурности на раду.

 

ПРЕДСТАВНИШТВО


ЦОНИНГ-ППИ доо
Палмира Тољатија 4/55
11070 Београд
Србија

Тел / фак: +381 11 2698 858
Тел: +381 11 3194 086
Тел: +381 11 3194 793

Е-маил:  цонппибг@еунет.рс

Генерални Директор

Милоје Алексић, дипл. маш. инг