BRĐANSKI MELEM

BRĐANSKI MELEM
4.83 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

brdjanski_melem

 

Potpuno prirodni melem, Brđanski melem je proizveden po recepturi tradicionalne medicine, koji su vekovima koristili brđani sa brdsko-planinskog područja severne Crne Gore. Zahvaljujući mnogobrojnim korisnicima, iskustva su pokazala da Brđanski melem efikasno leči virusne bradavice, hemoroide, proširene vene, akne i bubuljice, gljivična oboljenja kože, ekceme, dekubitis i druga oštećenja kože, kao i da smanjuje bolove kod reume, artritisa, lumbaga, išijasa.

 

 


 

U sastavu ovih prirodnih melema su biljke sa našeg podneblja, koje se već vekovima koriste u tradicionalnom lečenju biljem. Umesto svinjske masti i loja, koji su se koristili u izvornom receptu, koriste se biljni i pčelinji vosak, kako bi melemi bili lako razmazivi. 

Brđanski melem u sebi sadrži lekovito bilje kao što su bokvica, koren čička, hajdučka trava, kantarion, kičica, kopriva, neven, maslinovo ulje, prečica, rusa, rastavić, zova, kao i etarsko ulje lavande, limuna, eukaliptusa, čajnog drveta.

 


Brđanski melem protiv virusnih bradavica

Brđanski melem protiv virusnih bradavica je prirodni melem koji trajno uklanja virusne bradavice, kondilome, gljivice, seboreju, keratoze, seboreične keratoze, seboreični i atopijski dermatitis.

brdjanski-melem-protiv-virusnih-bradavica

U svom sastavu, Brđanski melem protiv virusnih bradavica sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, propolis, 12 lekovitih biljaka, kao i etarsko ulje lavande, eukaliptusa i čajnog drveta, zbog čega ima analgetičko, antioksidantno, antibakterijsko, antivirusno, antikeratoličko, antiseptičko i antigljivično dejstvo.

Brđanski melem protiv virusnih bradavica i gljivica nanosi se u tankom sloju na obolelo mesto, najbolje uveče, kako bi delovao preko noći. Kada infekcija nestane, potrebno je postupak ponoviti preventivno i narednih 7 dana.

 


Brđanski melem protiv hemoroida

Brđanski melem protiv hemoroida je prirodni melem namenjen za lečenje spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida na koži i sluzokoži analne regije, kao i za fisure i fistule. 

brdjanski-melem-protiv-hemoroida

U svom sastavu, Brđanski melem protiv hemoroida sadrži maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, propolis, 10 lekovitih biljaka, kao i etarsko ulje limuna, zbog čega smanjuje bol, upalu, otok i crvenilo, smanjuju šansu da hemoroidi prokrvare i sprečava razvoj bakterija, virusa i gljivica.

Brđanski melem protiv spoljašnjih hemoroida nanosi se najmanje dva puta dnevno na obolelo mesto, prethodno oprano čajem od kamilice.

Za unošenje melema protiv unutrašnjih hemoroida koristi se mali špric (aplikator) kojim se melem unosi u rektum, najmanje dva puta dnevno. 

 


Brđanski melem protiv proširenih vena

Brđanski melem protiv proširenih vena je prirodni melem namenjen za lečenje proširenih vena nogu (hronična venska insuficijencija), tromboflebitisa (zapaljenje vena) i flebotromboza (tromb u venama).

brdjanski-melem-protiv-prosirenih-vena

Brđanski melem protiv proširenih vena u sastavu sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, propolis, 10 lekovitih biljaka, ekstrakt divljeg kestena, kao i etarska ulja limuna i lavande, zbog čega dugoročno pojačava elastičnost vena i utiče na njihovo sužavanje, smanjuje upalu, bol i šansu za stvaranje tromba, i deluje antiinflamatorno i antimikrobno.

Brđanski melem protiv proširenih vena nanosi se na obolelo mesto, najmanje 3-4 puta dnevno i obavezno uveče.

 


Brđanski melem protiv akni i bubuljica

Brđanski melem protiv akni i bubuljica je prirodni melem koji dubinski deluje na upale i kožne promene. Blagotvorno utiče na sazrevanje postojećih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih.

brdjanski-melem-protiv-akni-i-bubuljica

U svom sastavu, Brđanski melem protiv akni i bubuljica sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, 10 lekovitih biljaka, kao i etarska ulja čajnog drveta i lavande, zbog čega deluje antibakterijski, smanjuje crvenilo, otok i bol, ubrzava zarastanje oštećenja kože i sprečava infekciju.

 


Brđanski melem protiv reume

Brđanski melem protiv reume je prirodni melem koji efikasno pomaže kod reume, lumbaga, artritisa, išijasa, spondiloze, bolova u leđima, ramenu, zglobovima i ostalih neuritisa.

brdjanski-melem-protiv-reume

U svom sastavu, Brđanski melem protiv reume sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, 12 lekovitih biljaka, kapsaicin, prirodni mentol, kao i etarska ulja eukaliptusa i lavande zbog čega smanjuje bol i upalne procese i poboljšava prokrvljenost zglobova.

Brđanski melem protiv reume lagano se utrljava na obolelo mesto, najmanje 3-4 puta dnevno, a obavezno uveče.

 


Brđanski melem protiv opekotina, ekcema i dekubitisa

Brđanski melem protiv opekotina, ekcema i dekubitisa je prirodni melem za oštećenu kožu, namenjen za lečenje opekotina, oparotina, posekotina, ozleda i rana, sportskih povreda, hematoma, dekubitisa, psorijaze i ekcema i ostalih infekcija kože.

brdjanski-melem-protiv-opekotina-ekcema-i-dekubitisa

U svom sastavu, Brđanski melem protiv opekotina, ekcema i dekubitisa sadrži hladno ceđeno maslinovo ulje, biljni i pčelinji vosak, 11 lekovitih biljaka, propolis, kao i etarska ulja čajnog drveta i lavande zbog čega smanjuje bol, otok, crvenilo i upalne procese, sprečava razvoj bakterija, virusa i gljivica, ovećavaju sposobnost borbe organizma sa infekcijama kože i autoimunim oboljenjima, i ubrzava zarastanje oštećenja na koži.

Brđanski melem protiv opekotina, ekcema i dekubitisa lagano se utrljava na obolelo mesto najmanje 3-4 puta dnevno, a obavezno uveče.

 

 

Kako naručiti Brđanski melem?

Brđanski melem možete naručiti na facebook stranici, telefonom ili online na sajtu.

Srbija

Brađanski melem doo
Dijega Rivere 32a, Zemun, Altina
Tel: +381 11 22 81 234
Mob: +381 64 492 00 76

Crna Gora

Uvoznik za Crnu Goru 
ZZ Fortuna doo, Bar
Mobilni i Viber: +382 69 287 857

Bosna i Hercegovina

Uvoznici za Bosnu i Hercegovinu:
Tuzla-Farm doo 
Rudarska 71, 75000 Tuzla
Tel: +387 35 321 200

Sarajevo-Farm doo 
Hasana Brkića 2, 71000 Sarajevo
Tel: +387 33 660 710

Banjalukafarm-Plus doo 
Sime Miljuša bb, 78000 Banja Luka
Tel: +387 51 439 394

Samo je jedan Brđanski melem!

Mapa