POB RENT DOO NOVI BEOGRAD

POB RENT DOO NOVI BEOGRAD

Kontakt

Iznajmljivanje vlastitih ili iznajmljenih nekretnina i upravljanje njima

POB RENT Novi Beograd Tošin bunar iznajmljivanje nekretnina, prostora

POB RENT Novi Beograd Tošin bunar iznajmljivanje nekretnina, prostora

 

POB RENT doo Beograd-Novi Beograd je aktivno privredno društvo koje se po svojoj delatnosti bavi iznajmljivanjem vlastitih ili iznajmljenih nekretnina I upravljanjem njima.

Kompanija POB RENT doo Beograd u svom vlasništvu ima nepokretnost koja je smeštena na katastraskoj parceli br. 2130/8 KO Novi Beograd u ulici Tošin bunar 272, kao poslovna zgrada Kula u okviru poslovnog kompleksa West End. Data lokacija pripada opštini Novi Beograd koja predstavlja jednu od 17 opština grada Beograda. Opština se nalazi na severnoj obali reke Save i zauzima površinu od 4.074 hektara.Neposredno pored predmetne nepokretnosti se nalazi Hellenic Petroleum pumpa i poslovna zgrada. U bliskom okruženju se nalazi poznati poslovni kompleks Airport City koji trenutno broji blizu 80.000 kvm kancelarijskog prostora, kao i bivši kompleks IMT i FOB, supermarket IDEA i Rodić, itd.

Poslovna zgrada Kula u okviru poslovnog kompleksa West End ima direktan izlaz na ulicu Tošin bunar, jednu od prometnijih ulica na Novom Beogradu, koja povezuje opštinu Novi Beograd sa opštinom Zemun. Preko Tošinog bunara predmetni lokalitet je povezan sa Bulevarom Milutina Milankovića i dalje sa ostalim delovima opštine i grada. Prema tome, po pitanju saobraćajne komunikacije može se istaći relativno povoljan položaj. Najbliže uključenje na autoput je na oko 1 km udaljenosti kod Studentskog grada.

Poslovna zgrada Kula je uknjižen objekat koji je izgrađen po sledećoj strukturi: prizemlje (370m2), prvi sprat (476m2), drugi sprat (476m2), treći sprat (476m2), četvrti sprat (476m2), peti sprat (476m2). U okviru objekta obezbeđen je i parking prostor.

 

Mapa