LAN KOZMETIKA

LAN KOZMETIKA
5 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

Prirodna kozmetika

Preduzeće L.A.N. doo osnovano je 1991. godine u Nišu. U toku dugogodišnjeg poslovanja ovo preduzeće bavilo se distribucijom širokog asortimana kozmetičkih proizvoda različitih proizvođača.

prirodne_kreme_za_korekciju_fleka_i_pega_white_perfection

Danas, preduzeće se bavi direktnim uvozom proizvoda renomiranih italijanskih kuća koje se bave proizvodnjom prirodne kozmetike.

 

Prirodni sapuni

Prirodni sapuni u ponudi preduzeća LAN su ručno rađeni prirodni sapuni proizvođača Nesti Dante iz Italije. Izrađuju se na tradicionalana način, i kuvaju se 4 dana u kazanima. Njihova gramaža je 250gr.

prirodni_sapuni_nesti_dante

Prirodni sapuni Nesti Dante se koriste za higijenu lica, tela i kose, ne izazivaju alergiju ili iritaciju kože, jer je reč o kiseloj sredini, koja omogućava, da Ph vrednost kože bude neutralna. 

 

Prirodni šamponi

U ponudi preduzeća LAN su i prirodni šamponi proizvođača Natura House koji već 40 godina proizvodi prirodne preparate za negu tela i kose. U ponudi su tri linije prirodnih šampona: prirodni šamponi na bazi meda, matičnog mleča i propolisa iz linije proizvoda Beemy Honey; prirodni šamponi Psoristop koji ublažavaju simptome psorijaze; prirodni šamponi sa arganovim uljem za extra sjaj kose iz linije proizvoda L’Arganic.

 

Prirodne kreme

Preduzeće Lan z Niša nudi prirodne kreme proizvođača Natura House. U ponudi su četiri linije proizvoda Natura House: prirodne kreme na bazi meda, matičnog mleča i propolisa iz linije proizvoda Beemy Honey; prirodne kreme sa arganovim uljem iz linije proizvoda L’Arganic; prirodne kreme za korekciju loše pigmentacije kože, tj. za fleke i pege na koži iz linije proizvoda White Perfection; prirodne kreme protiv psorijaze iz linije proizvoda Psoristop. 

prirodna_kozmetika_na_bazi_meda_maticnog_mleca_i_propolisa_beemy_honey

 

Prirodna nega tela

Proizvodi za prirodnu negu tela sastoje se od proizvoda za negu lica i tela italijanskog proizvođača Natura House.
Prirodna nega tela Natura House sadrži ampule za jačanje kose na bazi meda, matičnog mleča i propolisa iz linije proizvoda Beemy Honey; balzam za usne na bazi meda, matičnog mleča i propolisa iz linije proizvoda Beemy Honey; hranljivo mleko za čišćenje lica na bazi meda, matičnog mleča i propolisa iz linije proizvoda Beemy Honey; mleko za čišćenje lica iz najfinijeg organski čistog arganskog ulja iz linije proizvoda L’Arganic; čisto organsko argansko ulje koje je idealno za kožu lica i tela kao i za usne, nokte i kosu, iz linije proizvoda L’Arganic.

prirodna_kozmetika_na_bazi_arganovog_ulja

 

Prirodni gelovi za tuširanje

Prirodni gelovi za tuširanje italijanskog proizvođača Nesti Dante su jednostavan i zdrav recept za lepotu. Izuzetno nežni i senzitivni, namenjeni su kako mladoj tako i zreloj koži. Izaberite svoj omiljeni miris lavande, florentinske ruže u kombinaciji sa mirisom božura, trešnjinog cveta, masline i mandarine, lana, ružine vodice i ljiljana, rascvetalih vrtova. 

U ponudi je i program prirodnih gelova za tuširanje dobijenih ekskluzivno iz čistog maslinovog ulja bez dodavanja veštačkih aditiva koji su 100% prirodni i pogodni za najosetljiviju kožu. Kombinacija badema i maslinovog ulja služi za očuvanje elastičnosti kože.  

 

Pribor za manikir i pedikir 

Preduzeće Lan z Niša nudi veoma kvalitetan pribor za manikir pedikir i šminku 9 plus, koji se za evropsko i američko trzište proizvodi u Koreji, od najkvalitetnijeg japanskog čelika. 

pribor_za_nokte_9_plus

Pribor za manikir, pedikir i šminku: turpija, makazice, grickalica, interesantni manikir setovi, grickalica i turpija u obliku voća, izdeljena na osam delova, pedikir turpija, pedikir kamen za pete i drugo. 

 

Pribor za šminku

U ponudi je kvalitetan pribor za šminku proizvođača 9 plus u koji spadaju: pinceta od kojih je jedna vrsta sa lupom, uvijač trepavica, rezači za olovke.

 

Četke i četkice za šminkanje

9 plus program četki i četkica za šminkanje je vrhunskog kvaliteta. Tehnologija dobijanja dlake je najmodernija, jer se radi o bio-sintetičkom vlaknu, koje je primenjljivije i lakše za održavanje od prirodne dlake.

set_cetkica_za_sminkanje_9_plus

Ove četke i četkice za šminkanje se koriste za visoko rafinisane čestice pudera, rumenila, senke. Upotrebom ne dolazi do naelektrisanja dlake, niti do krzanja i ispadanja vlakana, kao ni do zadržavanja čestica unutar samih četkica. Ne izaziva alergiju, niti stvaranje bakterija ili mikroorganizama.

 

Sunđeri za negu tela

U ponudi preduzeća Lan iz Niša su i sunđeri za negu tela Martin Spa koji je svetski lider u proizvodnji sunđera za negu tela. Nudi širok spektar proizvoda za negu i dobrobit Vaše kože i kose.

sundjeri_za_negu_tela_martini_spa

Odaberite proizvod koji najviše odgovara Vašem stilu života iz nekoliko specijalizovanih linija, imajući u vidu da su sunđeri za negu tela napravljeni savremenom tehnologijom i prilagođeni su svakom tipu kože.


Mirišljave sveće

U ponudi imamo i kvalitetne mirišljave sveće italijanskog proizvođača Nesti Dante. Odaberite omiljeni miris mirišljave sveće i prepustite se mirisima lana, ružine vodice i plavog ljiljana, toskanske divlje lavande sa svetlucavim mirisom verbene, florentinske ruže u kombinaciji sa baršunastim i romantičnim mirisom božura.

Mapa