HEMPRO-COLOR DOO ŠID

HEMPRO-COLOR DOO ŠID
4.25 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

 

 

Hempro-Color doo Proizvodnja boja, lakova i zaštitnih premaza, kitova i smola

 

O NAMA

Hempro-Color d.o.o. Šid je renomirani proizvođač boja, lakova, školskih tempera, uljanih slikarskih boja, sintetičkih veziva, plastične ambalaže i ostalih hemijskih sredstava. Proizvodni program firme namenjen je svim vidovima zaštite i dekoracije materijala od metala, drveta, maltera i betona u širokoj potrošnji i građevinarstvu, kao i specijalnim zahtevima tržišta industrijskih proizvoda.

Poslovni objekti, infrastruktura i tri savremena pogona nalaze se na površini preko 80.000 m², i lokacijski zauzimaju veoma povoljan položaj u blizini auto puta E70 i železničke pruge Beograd – Zagreb, koje povezuju zemlje Zapadne Evrope sa Bliskim Istokom.

Instalisani kapaciteti fabrike su :

1. POGON PREMAZAboja i lakova : 10.000 tona godišnje
2. POGON SINTEZEproizvodnja smola : 3.000 tona godišnje
3. POGON PLASTIKEproizvodnja plastične ambalaže : 150.000 jedinica godišnje

Poslovna filozofija Hempro-Colora je u funkciji stvaranja zadovoljnih kupaca sa kojima se ponudom proizvoda visokog kvaliteta, funkcionalnošću i savremenim dizajnom ambalaže, kao i povoljnim cenama i uslovima prodaje, ostvaruje strateška komunikacija na obostrano zadovoljstvo. U okviru fabrike nalazi se malopodajni objekat sa kompletnim asortimanom naših proizvoda sa akcijskim cenama tokom cele godine.

PROIZVODI

Zaštita i dekoracija drveta

Ova grupa proizvoda nudi širok spektar kvalitetnih premaza namenjenih za kompletnu zaštitu i dekoraciju svih vrsta drvenih površina unutrašnjih i spoljašnjih. Dobro impregniraju i pružaju visoku zaštitu od atmosferskih uticaja i daju dekorativni izgled drveta. Nudimo našim kupcima široku paletu standardnih nijansi i mogućnost dobijanja zahtevanih nijansi.

Hempro-Color doo osnovna boja za drvo HemoluxHempro-Color doo Emajl lak za drvo i metal Hemolux

Hempro-Color doo Lazurni premaz Hempro-Color doo Lak za čamce Hempro-Color doo Lak osnovni za drvo Hemonit

 

Zaštita i dekoracija metalnih površina

Ovu grupu proizvoda nudimo našim kupcima kao kvalitetnu i potpunu zaštitu metala. Napravljeni od kvalitetnih smola, visoko kvalitetnih organskih i neorganskih pigmenata i punila. Pružaju zaštitu od atmosferskih uticaja: poput vlage, temperaturnih promena, UV zračenja, kiselih kiša i drugih izazivača rđe koji nepovljno utiču na metal. Pored zaštitne naši proizvodi imaju i dekorativnu ulogu, te zbog toga nudimo široku paletu standardnih boja i specijalnih nijansi po RAL ton karti i drugim etalonima.

Hempro-Color doo Reaktivna osnovna boja Primer Hempro-Color doo Brzosušivi emajl za metalHempro-Color doo Brzosušiva osnovna boja za metal

 

 

Vodeni program

Ova grupa proizvoda spada u ekološke proizvode, koji štite životnu sredinu. Napravljeni od visokokvalitetnih veziva, pigmenata i punila. Proizvodi imaju visoku moć zaštite i pokrivnosti, dobre ventilacione sposobnosti, pa je omogućeno disanje zidova. Namenjeni su za enterijere i eksterijere. U ponudi imamo širok asortiman boja za nijansiranje i boja za beton.

Hempro-Color doo Ton pasta Hempro-Color doo Hipi color  Hempro-Color doo Hempol

 

 

Boje za Puteve i Bazene

Ova grupa proizvoda ima specijalnu namenu. Napravljena je od akrilnih veziva, visokokvalitetnih pigmenata i aditiva. Odlikuje se dobrom mehaničkom, hemijskom i otpornošću na atmosferske uslove. Po želji kupaca mogu se napraviti zahtevane nijanse.

Hempro-Color doo Boja za puteve Hempro-Color doo Boja za bazene

 

Kitovi

Ova široka grupa proizvoda je namenjena našim kupcima za sitne popravke, oštećenja, izravnavanje neravnina, oblaganje i spajanje elemenata oštećenih delova. Napravljeni od visoko kvalitetnih sirovina. Lak za upotrebu, tipa uradi sam!

Hempro-Color doo Hemprol kit za drvo Hempro-Color doo Akrilni kit 

 

 

Lepkovi i školski program

Lepkovi u našoj paleti proizvoda su ekološki proizvodi. Napravljeni od visoko kvalitetnih sirovina. U ponudi su lepak za parket namenjen za lepljenje svih vrsta parketa i lepak Hemprofix namenjen za industrijsku primenu i široku potrošnju. Školski i umetnički program ima široku paletu boja. Namenjen umetnicima i deci školskog uzrasta . Umetnički program je rađen po recepturi poznatog slikara Save Šumanovića. Lako se nanose, mogu se nanositi na drvo, papir i mineralne podloge imaju dobru pokrivnost i visoku moć bojenja.


Hempro-Color doo Boja za školske table Hempro-Color doo Terpentin Hempro-Color doo Lepak za drvo

 

 

Razređivači

U našoj ponudi postoji više vrsta razređivača. Imaju više namena i mogućnosti primene.

Hempro-Color doo Nitro razređivač Hempro-Color doo Razređivač za boju za bazene Hempro-Color doo Hemproflex razređivač

 

 

Proizvodnja smola

Pogon za proizvodnju sintetičkih smola izgrađen 1987.godine sa kapacitetom od 4.000 tona na godišnjem nivou. Postrojenje za sintezu sastoji se od reaktorske jedinice sa pratećom opremom i raspoređena je u proizvodnom objektu prema zahtevima vertikalne tehnologije, po kotama.

U pogonu sinteze proizvodi se 6 tipova alkidnih smola: na bazi sojinog i suncokretovog ulja ( S-6501, S-6028), na bazi masnih kiselina ( TG-2701, MK-4801), na bazi lanenog ulja ( L-5401) i na bazi drvnog i lanenog ulja (DL-3501). Postoji i mogućnost proizvodnje poliesterskih smola.

Pakovanje gotove smole vrši se u bačve, kontejnere ili autocisterne.

Hempro-Color doo Šid

 

Mapa