Baza za kreme - Akcija

od NBG CHEMICAL DOO

Datum: 25-12-2018 06:36

Baza za kreme - Akcija

Baza za kreme i losione koju proizvodi NBG Chemical je  na akciji. Nabavite je na vreme dok traje akcija.

NBG baza je jedinstvena amfibilna podloga za izradu krema i losiona. Preporučujemo je korisnicima i proizvođačima ovog tipa kozmetičkih preparata koji žele izraditi bezbedan i stabilan proizvod. Pažljivo je izbalansirana količina ulja i hidratantnog dela (vode). NBG baza je konzervirana, bez upotrebe parabena, tako da korišćenje ove podloge prati sve svetske trendove. Kvalitetni emolijenti i emulgatori, koji su sastavni deo ove podloge obezbeđuju korisnicima dodatnu sigurnost u smislu stabilnosti njihovog finalnog proizvoda.

NBG baza može se koristiti pri izradi magistralnih preparata(apoteke), može se sa njom raditi hladni i topli tehnološki postupak. Gotovoj podlozi, tehnolozi sa manje prakse mogu u hladnoj verziji dodati samo aktivne komponente koji su glavni sastojci finalnog proizvoda. U bazu se može dodati do 20% uljane faze i 50-60% vode. Ukoliko se odlučite za topli proces, tada se deo baze uzima i otapa i do 100% se dodaje zagrejana demi voda. Pogodna je za Home made prozvodnju. 

NBG Chemical stoji na usluzi svim klijentima za dodatne usluge, tehnološke konsultacije, pomoć pri izradi formzulacija, izboru aktivnih materija, dodatnih podloga i sl.