HIM RESURS DOO

HIM RESURS DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Prodaja hemijskih sirovina

Preduzeće Him-Resurs doo je osnovano u Zrenjaninu, kao rusko-srpska partnerska firma. Osnovna delatnost preduzeća Him-Resurs doo je prodaja hemijskih sirovina. Ono što nas nas izdvaja su vrhunski kvalitetne hemijske sirovine i pravovremena isporuka. Široka paleta hemijskih sirovina, fleksibilne usluge i posvećenost omogućavaju nam da održimo dobar odnos sa klijentima.

Preduzeće Him-Resurs doo je u 2013-toj godini uvezla i prodala 20400 tona hemijskih sirovina. 

 

Sirovine za gumarsku industriju

U našoj ponudi su sirovine za gumarsku industriju neophodne za proizvodnju gume i proizvoda od gume.

U ponudi su: Stearinska kiselina, čađ, Titanijum dioksid, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za proizvodnju lepkova 

U okviru naše ponude možemo vam ponuditi kvalitetne sirovine za proizvodnja lepkova kao što su Polivinil alcohol, Triacetin, Glicerin, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za proizvodnju boja i lakova

U našoj širokoj paleti proizvoda nudimo i sirovine za proizvodnju boja i lakova.

U ponudi su: 12-hidroksistearinska kiselina, Fosforna kiselina, Titanijum dioksid, Izopropil alkohol, Bezdimni barut, Oleinska kiselina, Paraformaldehid, MPG, MPA, MEK, Bac, EtAc, Pentaeritritol, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za proizvodnju sintetičkih smola

Takođe nudimo i sirovine za proizvodnju sintetičkih smola i to alkidnih, akrilnih i poliestarskih smola. U ponudi su: AFK, AMK, Styrene, MPG, Pentaeritrit, Izoftalna kiselina, Neopentilglikol, VAM, Vinil acetat, Ricinusovo ulje, Maleinski anhidrid 99%, Etilen glikol, Pentaeritritol, Triacetin, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za proizvodnju kućne hemije

Prodajni program preduzeća Him-Resurs doo sadrži i sirovine za proizvodnju kućne hemije, kao što su: Fosforna kiselina, MPG, Glicerin, Izopropil alkohol, Maleinski anhidrid, Oleinska kiselina, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za proizvodnju sredstava za tretman metala

Prilikom obrade metala neophodne su i sirovine za proizvodnju sredstava za tretman metala. U našoj ponudi su: Fosforna kiselina, Stearinska kiselina, 12-hidroksistearinska kiselina, Vinil acetat, Etilen glikol, Oleinska kiselina, Paraformaldehid.

 

Sirovine za preradu kože

Sirovine za preradu kože su namenjene kožarskoj industriji. U ponudi su: Mravlja kiselina, Natrijum formijat, Stearinska kiselina, Glicerin, Kalijum format.

 

Sirovine za proizvodnju plastike

Sirovine za proizvodnju plastike su neophodne za industriju plastike. U našoj ponudi su: Propilen glikol, Stearinska kiselina, 12-hidroksistearinska kiselina, Vinil acetat, Glicerin, Titanijum dioksid, Ricinusovo ulje, Bezdimni barut, Pentaeritritol, Triacetin.

 

Sirovine za proizvodnju kozmetike

U ponudi su i kvalitetne sirovine za proizvodnju kozmetike koje se koriste u proizvodnji sapuna, kao sredstva za zadržavanje vode, radi povećanja gelske konzistencije i razmazivanja na koži, ili kao rastvarači, aditivi i eterična ulja. U ponudi su: Propilen glikol, Stearinska kiselina, 12-hidroksistearinska kiselina, Glicerin, Titanijum dioksid, Izopropil alkohol, Ricinusovo ulje, Mravlja kiselina, Oleinska kiselina, Triacetin, Pamučna celuloza.

 

Sirovine za proizvodnju lekova

Za farmceutsku industriju nudimo sirovine za proizvodnju lekova, kao što su: Propilen glikol, Stearinska kiselina, Glicerin, Izopropil alkohol, Ricinusovo ulje, Maleinski anhidrid 99%, Hlorosirćetna kiselina, Oleinska kiselina, Paraformaldehid, Kalijum format, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za prehrambenu industriju

Preduzeće Him-Resurs doo u svom prodajnom programu nudi i sirovine za prehrambenu industriju: Propilen glikol, Stearinska kiselina, Glicerin, Titanijum dioksid, Ricinusovo ulje, Rafinisano kokosovo ulje, Maleinski anhidrid, Mravlja kiselina, Oleinska kiselina, Triacetin, Pamučna celuloza.

 

Sirovine za hemijsku industriju

Sirovine za hemijsku industriju se koriste kao reagensi, kao i za proizvodnju različitih hemijskih jedinjenja kao što su acetol, metilgloksal, dimetil, mlečna kiselina, oktadecil alkohol i oktadecilamin. U ponudi su: Propilen glikol, Stearinska kiselina, Glicerin, Izopropil alkohol, Litijum hidroksid, Hlorosirćetna kiselina, Etilen glikol, Mravlja kiselina, Oleinska kiselina, Kalijum format, Pamučna celuloza.

 

Sirovine za proizvodnju ulja i maziva

U sirovine za proizvodnju ulja i maziva spadaju: Stearinska kiselina, Ricinusovo ulje, Litijum hidroksid, Oleinska kiselina, Pentaeritritol, Kalijum format, 12-hidroksistearinska kiselina.

 

Sirovine za tekstilnu industriju

Sirovine za tekstilnu industriju čine industrijske hemikalije neophodne za obradu tekstila, kao što su: Stearinska kiselina, Glicerin, Mravlja kiselina, Oleinska kiselina, Paraformaldehid, Kalijum format.

 

Sirovine za proizvodnju papira

Preduzeće Him-Resurs doo u svom prodajnom programu nudi i sirovine za proizvodnju papira, koje se koriste kao rastvarač za celulozu, za proizvodnju fenolnih i posebnih vrsta papira za novčanice. U ponudi su: Glicerin, Titanijum dioksid, Pamučna celuloza, Epihlorohidrin.

 

Sirovine za proizvodnju hemikalija za poljoprivredu

Sirovine za proizvodnju hemikalija za poljoprivredu se koriste za proizvodnju đubriva, pesticida, herbicida i insekticida. U ponudi su: Maleinski anhidrid, Hlorosirćetna kiselina, Paraformaldehid, Kalijum format, Epihlorohidrin.


Industrijske hemikalije

U našoj ponudi su industrijske hemikalije i za ostale industrijske grane kao što su:

 • Proizvodnja stakla: Titanijum dioksid, Litijum hidroksid
 • Proizvodnja građevinskih materijala: Stearinska kiselina, 12-hidroksistearinska kiselina
 • Proizvodnja keramike: Litijum hidroksid
 • Proizvodnja baterija: Litijum hidroksid
 • Porizvodnja aditiva: Maleinski anhidrid
 • Proizvodnja sveća: Stearinska kiselina
 • Pčelarstvo: Mravlja kiselina
 • Drvna idustrija: Paraformaldehid

Kontakt informacije

 • Bulevar Arsenija Čarnojevića 101
  Beograd, Novi Beograd 11070
  Srbija
 • Telefon: +381 11 3119 591
 • Mobilni: +381 64 64 14 052
 • Fax: +381 11 3119 591
Euro Kursna Lista
Prijatelji portala

Akcije

Trenutno nema akcija